MENIU CAUTĂ

Actorul Verne Troyer a murit, la 49 de ani. Cunoscut graţie rolului din seria de filme „Austin Powers”

Distribuie

Actorul Verne Troyer a murit, la 49 de ani. Verne Troyer a devenit cunoscut graţie rolului din seria de filme "Austin Powers". Decesul actorului a fost anunţat pe paginile de Facebook şi de Instagram ale acestuia.

Anunţul că Verne Troyer a murit a fost făcut sâmbătă, 22 aprilie, însă cauza morţii actorului de 49 de ani nu a fost dezvăluită. Decesul a fost anunţat pe paginile de Facebook şi Instagram alu lui Troyer.

„Verne a fost un om extrem de grijuliu. Voia să facă pe toată lumea să zâmbească, să fie fercită şi să râd. Ajuta pe oricine, oricum putea. Verne spera să facă o schimbare pozitivă prin platforma la care lucra şi prin care voia să transmită acest mesaj în fiecare zi”, se arată în mesajul postat pe pagina actorului.

Verne Troyer a fost internat în luna aprilie, pentru intoxicare cu alcool, la un an după ce a fost tratat la o clinică de dezalcoolizare.

„Verne a fost de asemenea un luptător când venea vorba de propriile bătălii. În ultimii ani, a luptat şi a câştigat, dar de data aceasta, a fost prea mult”, se arată în continuarea mesajului.

Deşi cauza morţii lui Verne Troyer nu a fost dezvăluită, în mesajul publicat de familia actorului sunt menţionate depresia şi sinuciderea.

„Depresia şi sinuciderea sunt probleme serioae. Nu ştii niciodată ce luptă după cineva în interior. Fiţi buni unii cu alţii. Şi să ştiţi întotdeauna că niciodată nu e prea târziu să ceri cuiva ajutor”.

Verne Troyer s-a născut pe 1 ianuarie 1969. Suferea de o boală numită şi devenise cunoscut în lumea filmului şi graţie înălţimii sale de numai 81 de centimetri. Cel mai important rol jucat de Verne Troyer a fost cel al lui Mini-Me, în seria de filme de comedie „Austin Powers”. A apărut şi în „Harry Potter şi piatra filosofală”, jucând rolul unui spiriduş pe nume Griphook. Începând cu anul 2014, Verne Troyer a apărut în reclame pentru un site de jocuri de noroc.

Lumea artistică este din nou în doliu, după ce pe 21 aprilie, DJ-ul suedez Avicii a murit, la numai 28 de ani.

Citește mai multe despre verne troyer pe Libertatea.

Comentarii