MENIU CAUTĂ
16 Oct. 2017 14:02

Actrița Meghan Markle și-a dat demisia din echipa serialului Suits. Ar urma să anunțe logodna cu prințul Harry

Distribuie

Meghan Markel și-a dat demisia din echipa serialului de televiziune Suits, unde lucra de mai bine de șase ani. Actrița a luat această decizie, deoarece ar urma să anunțe logodna cu prințul Harry.

Meghan Markel s-a alăturat echipei Suits în 2011, însă acum a anunțat ca va renunța să mai interepreteze rolul lui Rachen Zane. Ea ar fi decis să-și sacrifice cariera de actriță, pentru a se dedica mai mult relației cu prințul Harry, dar și proiectelor caritabile, relatează Daily Mail.

„Meghan știe că nu se poate dedica actoriei, dar să fie și prințesă în același timp, așa că este fericită să facă acest sacrificiu privind cariera. Adoră proiectele caritabile realizate cu UNICEF și se va dedica mai mult acestor angajamente”, a mărturisit o sursă apropiată de actriță.

Mai mult, Meghan Markle și prințul Harry ar urma să anunțe logodna, luna viitoare. Zvonurile că prințul au cerut-o pe actriță în căsătorie au devenit tot mai dese în ultima perioadă. De altfel, cuplul își caută o casă în Oxfordshire.

În luna septembrie, cei doi au avut și prima apariție oficială în public. Actrița l-a însoțit pe prințul Harry la Jocurile Invinctus, care s-au desfășurat la Toronto.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Iulia Albu și găina ei sunt istorie. Raluca Bădulescu se afișează cu leopardul Mișu pe umăr!


Citește mai multe despre Meghan Markle și logodna pe Libertatea.

Comentarii