Mergi direct la conținut »
Adela Popescu împlinește astăzi 33 de ani. Cum a fost surprinsă de soțul ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Adela Popescu împlinește astăzi 33 de ani. Cum a fost surprinsă de soțul ei

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, împlinește astăzi 33 de ani, iar pentru ea, ziua a început cum nu se putea mai bine. Primul care a surprins-o a fost chiar soțul ei, Radu Vâlcan, care i-a făcut public o declarație de dragoste.

De Livia Lixandru,

Radu a decis să o ducă pe Adela la sediul Pro tv cu mașina, pentru ca sărbătorita să poată sta mai mult pe telefonul mobil, pentru a răspunde tuturor urărilor venite din partea prietenilor.

“M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon.? La mulți ani, iubirea mea!?☺️?” este mesajul scris de soțul Adelei, în dreptul selfie-ului postat pe contul de socializare.

Adela Popescu și-a cunoscut soțul pe platoul de filmare

Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare Iubire și Onoare în 2010, iar după cinci ani de relație s-au căsătorit.

În 2016 li s-a născut primul copil, un băiat pe care l-au numit Alexandru, iar în decembrie 2018 s-a născut cel de-al doilea copil al lor, Andrei.

A fost logodită cu Dan Bordeianu

Adela și actorul Dan Bordeianu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Numai Iubirea de la Acasă TV  în 2004. Ea avea 18 ani, el 30, dar diferența de vârstă nu i-a împiedicat deloc. Între ea și Dan,  iubitul din telenovelă, s-a înfiripat o poveste de dragoste și în realitate.

Logodna personajelor Dan – Adela, de exemplu, a fost reală, pentru că era dublată de logodna actorilor”, a dezvăluit scenaristul.

Așadar, scena cu preoții și cu jurămintele făcute de personajele din „Numai iubirea” nu a fost altceva decât înregistrarea unui moment care s-a desfășurat în realitate. Logodna Adelei cu Dan a rămas, însă, cunoscută doar amicilor foarte apropiați. Au avut o relație timp de 4 ani, s-au despărțit în primăvara anului 2007.

Close
Închide
  Close