De Livia Lixandru,

 După cum a povestit vedeta, în serile bune Andrei solicita să fie alăptat din 3 în 3 ore, iar în serile proaste, din oră-n oră.

„Așadar, pentru a depăși cu bine nopțile fără mami, am început, cu vreo 10 zile înainte, să nu îl mai adorm la sân. Îl alăptam pe canapea cu lumina aprinsă, apoi îl adormea Radu în brațe.

Asta câteva zile. Apoi tot el îl adormea în brațe și la primul trezit, uneori și la al doilea, până când preluam eu și continuam să îl alăptez când cerea. Sigur că făcea urât de tot primele dăți, dar după vreo trei seri deja reușea să îl liniștească repede. E foarte grea perioada de înțărcare, mai ales dacă nu e totală. Că nu mai ințelege nimic copilul. Primește sau nu primește san’, a povestit Adela Popescu pe blogul ei despre aventura de a-și înțărca de noapte fiul cel mic.

Se pare că încercarea a reușit. ‘Efectiv simțeam că trebuia să facem asta. Calitatea somnului era foarte scăzuta, ne trezeam amândoi obosiți. Pentru că mânca mult noaptea, prima masă solidă o sărea de cele mai multe ori și tot așa.

După ce m-am răzgandit de vreo zece ori, ziua plecării a venit peste noi și am zic că aia e, trebuie să o facem. Eu m-am înhămat cu multa încredere și o pompă bună de muls. (…) Copiii erau cu bunicii pe care îi știu de când s-au născut și pe care îi iubesc foarte mult.

oveștile mamei, primele două au fost grele, însă din a treia a legat 7 ore de somn, iar din a patra parcă 8”, și-a continuat Adela experiența.

Citeşte şi:

Al doilea om din Ministerul Sănătății lucrează la stat doar până la prânz! Horațiu Moldovan: „Nu este nimic în neregulă”

Judecătorul din dosarul Colectiv: „Instanţa reține și culpa concurentă a membrilor formaţiei Goodbye to Gravity”

Andreea Bălan și George Burcea se întâlnesc luni să-i rupă fiicei lor turta. Întâlnire de gradul zero în plin scandal!

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.