Mergi direct la conținut »
Adevărul despre iubitul tinerel al Paulei Chirilă. "Nu vreau scandaluri, gelozie și panaramă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevărul despre iubitul tinerel al Paulei Chirilă. "Nu vreau scandaluri, gelozie și panaramă"

Adevărul despre iubitul tinerel al Paulei Chirilă. „Nu vreau scandaluri, gelozie și panaramă”

Paula Chirilă a făcut noi declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Adrian, un bărbat care este cu 16 ani mai tânăr ca ea.

De Dana Aramă,

Actrița Paula Chirilă este foarte fericită alături de Adrian, noul ei iubit. Vedeta a vorbit despre relația lor la o emisiune de televiziune.

„E foarte romantic. Am fost într-un weekend romantic, la Predeal, la Susai. Am fost la club vreo cinci minute că era frig. După aceea ne-am retras într-un restaurant, cu mulți prieteni. Sunt foarte plimbăreață. E bine când ești iubit și îndrăgostit. Îmi place să fiu iubită. Suntem împreună de câteva luni.

Experiența m-a învățat să nu îmi fac planuri, știu bine ce vreau, vreau liniște. Nu vreau scandaluri, gelozie și panaramă. Nu sunt geloasă și nu vreau gelozie. L-am acceptat mai greu, că e cam micuț de vârstă, dar e un bărbat matur care are business-ul lui. Pentru mine a fost o surpriză să îi aflu vârsta. Eram cu d-aștia mai bătrâni, mai copți.

Este prima relație cu un bărbat mai tânăr. Sunt convinsă că o parte mă vor judeca, dar nu mă interesează gura lumii. L-a cunoscut fetița, dar nu insist în zona asta, nu vreau să forțez”, a declarat paula Chirilă la emisiunea Agenția VIP, prezentată de Cristi Brancu la Antena Stars.

Paula Chirilă este o cunoscută actriță din România. A fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat anul acestaPaula Chirilă este mama unei fetițe care se numește Carla.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

Close
Închide
  Close