MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 10:13

Adevărul despre iubitul tinerel al Paulei Chirilă. „Nu vreau scandaluri, gelozie și panaramă”

Distribuie

Paula Chirilă a făcut noi declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Adrian, un bărbat care este cu 16 ani mai tânăr ca ea.

Actrița Paula Chirilă este foarte fericită alături de Adrian, noul ei iubit. Vedeta a vorbit despre relația lor la o emisiune de televiziune.

„E foarte romantic. Am fost într-un weekend romantic, la Predeal, la Susai. Am fost la club vreo cinci minute că era frig. După aceea ne-am retras într-un restaurant, cu mulți prieteni. Sunt foarte plimbăreață. E bine când ești iubit și îndrăgostit. Îmi place să fiu iubită. Suntem împreună de câteva luni.

Experiența m-a învățat să nu îmi fac planuri, știu bine ce vreau, vreau liniște. Nu vreau scandaluri, gelozie și panaramă. Nu sunt geloasă și nu vreau gelozie. L-am acceptat mai greu, că e cam micuț de vârstă, dar e un bărbat matur care are business-ul lui. Pentru mine a fost o surpriză să îi aflu vârsta. Eram cu d-aștia mai bătrâni, mai copți.

Este prima relație cu un bărbat mai tânăr. Sunt convinsă că o parte mă vor judeca, dar nu mă interesează gura lumii. L-a cunoscut fetița, dar nu insist în zona asta, nu vreau să forțez”, a declarat paula Chirilă la emisiunea Agenția VIP, prezentată de Cristi Brancu la Antena Stars.

Paula Chirilă este o cunoscută actriță din România. A fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat anul acestaPaula Chirilă este mama unei fetițe care se numește Carla.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

Citește mai multe despre adevar și Cuplu pe Libertatea.

Comentarii