Mergi direct la conținut »
Adrian Daminescu, binefăcătorul colegilor muzicieni aflați la ananghie! A cerut ajutor și pentru Mihai Constantinescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adrian Daminescu, binefăcătorul colegilor muzicieni aflați la ananghie! A cerut ajutor și pentru Mihai Constantinescu

Adrian Daminescu, binefăcătorul colegilor muzicieni aflați la ananghie! A cerut ajutor și pentru Mihai Constantinescu

Cântărețul și compozitorul Adrian Daminescu (62 de ani) e primul care sare în ajutorul colegilor de breaslă aflați în dificultate. De fiecare dată când un muzician e în suferință, el e acolo cu gândul și cu fapta.

De Ana Maria Păsat,

Adrian Daminescu nu poate rămâne nepăsător la suferințele colegilor de generație când aceștia se confruntă cu probleme de sănătate sau cu alte necazuri.

În urmă cu 4 ani, în mai 2015, când Gabriel Cotabiță s-a zbătut între viață și moarte, muzicianul timișorean a mobilizat lumea artistică și l-a ajutat, foarte discret, pentru că familia lui Gabi a anunțat că nu vrea ajutor financiar, deși avea nevoie de bani pentru tratament.

Adrian Daminescu, binefăcătorul colegilor muzicieni aflați la ananghie!

Adrian Daminescu este alături de colegul său, Mihai Constantinescu

Povestea se repetă acum, de când Mihai Constantinescu e pe patul de spital, la “Floreasca”, ținut în viață de aparate. Daminescu a luat legătura nu doar cu familia acestuia, ci și cu alți colegi de-ai săi, pentru a-l ajuta nu doar financiar, dar și cu părerile mai multor medici în legătură cu situația sa și șansele de supraviețuire.

Împreună la un concert caritabil, acum două luni

În urmă cu două luni, Adrian Daminescu a avut inițiativa organizării unui concert caritabil intitulat “Prietenii sunt prieteni”. Beneficiar: tot un coleg de breaslă, cântărețul Florin Apostol, căruia i-a ars locuința. Din postura de producător al spectacolului, i-a adus pe scenă pe Luminița Anghel, Monica Anghel, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Ovidiu Komornyic, Dida Drăgan, dar și pe colegul aflat acum în suferință, Mihai Constantinescu.


CITEȘTE ȘI:

Efectele plecării companiei Telekom din România. Peste 8 milioane de români stau cu sufletul la gură

Close
Închide
  Close