MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Adrian Enache, duet cu Vali Vijelie! A “spălat” maneaua adăugându-i versuri în engleză, dintr-un hit internațional

Distribuie

Adrian Enache cântă o polivalență de genuri, în patru limbi - greacă, turcă, ebraică și, normal, română -, dar manele n-a încercat niciodată. Până acum. Sau, mai exact, până să-l inițieze Vali Vijelie, căruia Enache i s-a alăturat într-un “fusion” muzical, la o petrecere.

La aniversarea lui Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, Enache și Vijelie s-au aventurat pe scenă, într-un duet inedit, care a făcut deliciul audienței.

Adrian Enache, duet cu Vali Vijelie! A ”spălat” maneaua adăugându-i versuri în engleză, dintr-un hit internațional

Iubitul Iulianei Marciuc a preluat ”din mers” de la colegul de breaslă o strofă a piesei ”Strigă cu mine te iubesc”, a ținut puțin ritmul manelei, apoi a-nceput să improvizeze și a dat-o nu doar pe alt gen, dar și pe altă limbă, ajungând să cânte ”I love you baby/And if itʼs quite all right/I need you baby/To warm the lonely nights/I love you baby/Trust in me when I say” – versurile melodiei ”Cant Take my Eyes off You”, lansată în 1967 de Frankie Valli și devenită hit pe întregul mapamond.

 

CITESTE SI:Bittman&Co. au fost în ”pelerinaj” la Baia Mare, acasă la cel mai mare admirator Holograf. Au văzut cu ochii lor discurile de la începuturile trupei

Citește mai multe despre Vali Vijelie și Manea pe Libertatea.

Comentarii