MENIU CAUTĂ
25 Iul. 2017 10:11

Adriana Bahmuțeanu, foc și pară după ce au apărut imagini cu Denisa Manelista în sicriu. „E strigător la cer și de-a dreptul macabru”

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu s-a enervat la culme după ce pe internet au apărut imagini cu Denisa Manelista în sicriu.

Denisa Răducu, cunoscută publicului larg drept Denisa Manelista, a încetat din viață duminică, 23 iulie 2017, după o boală cumplită, la ficat. Tânăra artistă, care a murit la doar 27 de ani, este înmormântată marți, 25 iulie, la Vâlcea.

Denisa Manelista nu este înmormântată în rochie de mireasă din cauza unei superstiții a familiei. Înainte de înmormântare, pe internet au început să circule imagini cu cântăreața în coșciug.

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu a luat foc când a văzut ce se întâmplă.

„Oameni buni, vă rog să respectați memoria artistei Denisa Răducu, ce a plecat la îngeri mult mai devreme, la doar 27 de ani!!! Vă rog să nu mai postași pe Facebook fotografii cu Denisa în sicriu! E imoral, injust, strigător la cer și de-a dreptul macabru să faci publice imagini cu o persoană decedată! Vă rog să păstrați în suflet amintirea unei fete frumoase și cochete, cu o voce cristalină ca de privighetoare, de o drăgălășenie și un bun simț impecabile!!! O fată ce a suferit și a murit în tăcere!!! Cred că așa ar dori Denisa să rămână în gândurile voastre! DUMNEZEU să o odihnească în pace!!!”, a spus vedeta.


Te-ar putea interesa și: Reacția Danielei Gyorfi după moartea Denisei Manelista. Ce a transmis vedeta


A fost la căpătâiul Denisei Manelista

”Denisa nu a apucat să-și trăiască viața. Voia să se căsătorească, să aibă copii! Dumnezeu să odihnească! Am fost să-mi iau rămas bun de la Denisa. Am avut un șoc când am intrat în capelă. În stânga capelei se aflau multe lumânări. Nu am mai văzut așa ceva decât la Colectiv. Nu am putut să mă duc să o văd. Liviu suferă foarte mult. E ca o zână adormită. E foarte slabă, dar e de-o frumusețe ireală”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la emisiunea ”Agenția VIP”, de la Antena Stars.


Citește și: EXCLUSIV/ Dricurile americane VIP duc vedetele în Rai. Sicriul, capacul frigorific, florile și limuzina scumpesc factura la înmormântări


 

Citește mai multe despre Adriana Bahmuțeanu, Denisa Manelista și denisa raducu pe Libertatea.

Comentarii