MENIU CAUTĂ

Motivul pentru care Denisa Manelista nu a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Familia s-a temut de o superstiție

Distribuie

Denisa Manelista va fi înmormântată într-o rochie de culoare roz, deși tradiția spune ca fetele nemăritate care încetează din viață să fie înmormântate în rochie de mireasă.

Denisa Manelista, pe numele său real Denisa Răducu, a murit duminică, 23 iulie, la vârsta de 27 de ani. Familia Denisei Manelista a anunțat că aceasta va fi înmormântată marți, 25 iulie, la Vâlcea.

Tânăra artistă va fi înmormântată într-o rochoie de c=uloare roz, deși toată lumea se aștepta ca această să fie îmbrăcată într-o rochie de mireasă, dat fiind că nu era măritată.

Cu toate acestea, familia Denisei Manelista a decis să nu respecte tradiția de teama unei superstiții.

”A fost de acord că s-a aflat că e bolnavă, dar nu a dorit să știe nimeni cum arată. Mi-a spus mătușa ei la cimitir că după ce am plecat că nu și-ar fi dorit ca nici eu să nu o văd așa. Îi era jenă inclusiv de familia ei…

Magazinul a fost deschis special pentru Denisa. Ea a purtat o rochie roz cu perluțe. Familia nu a vrut să o îmbrace în rochie de mireasă pentru că se zice că o să stea la gard să-și aștepte sortitul”, a dezvăluit Minodora în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1.


Citește și: Melodie în memoria Denisei Manelista. Versuri sfâșietoare | VIDEO


 

Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu, inmormantare, motiv și rochie de mireasa pe Libertatea.

Comentarii