MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2019 21:00 , de Denisa Macovei

Am aflat cine câștigă sezonul 2 „Asia Express”! Bogdan Boantă și Cocuța s-au întors mai bogați cu 30.000 de euro din India

Distribuie

A doua ediție a reality-show-ului "Asia Express" încă n-a intrat pe post, la Antena 1, dar câștigătorii "au răsuflat"! Conform unor surse apropiate echipelor de vedete care au participat la aventura din India și Sri Lanka, în marea finală au ajuns Ruby și iubitul ei, Adi, dar și coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța. Iar premiul de 30.000 de euro ar fi fost adjudecat de coregrafi.

Bogdan Boantă și Cocuța au câștigat Asia Express 2

Chiar dacă printre favoriți se numărau Jojo și Paul Ipate, care, pe lângă faptul că sunt unul dintre cel mai bine sudate cupluri de la noi, aveau atuul că știu să se descurce în situații neprevăzute, ținând cont că au experiența vacanțelor în condiții mai puțin favorabile – cu cortul în munți sau cu rulota la malul mării -, la probe s-au descurcat mai bine Bogdan Boantă și Cocuța, Andra Gheorghe pe numele din buletin, care au ajuns primii la linia de sosire. Cei doi au devenit cunoscuți datorită show-ului „Dansez pentru tine”, de la PRO TV, unde Cocuța era coregraf, iar Bogdan a fost întâi concurent, apoi coregraf și dansator. Conform surselor Libertatea, lupta cea mare din finală s-a dat între cuplul de coregrafi și perechea formată din cântăreața Ruby și iubitul ei, dansatorul Adrian (care a participat și la „Ninja Warrior Romania”).

Bogdan Boantă și Cocuța au câștigat Asia Express 2

Se așteptau la distracție, s-au întors epuizați

 Chiar dacă au plecat pe drumul dragonului în Sri Lanka și India cu gândul că se vor distra la fel de mult cum o fac atunci când se întâlnesc, Cocuța și Bogdan s-au întors epuizați.

Bogdan Boantă și Cocuța au câștigat Asia Express 2

„Suntem triști tare, noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizați, fără haz, loviți. Cine crede că show-ul ăsta este făcut doar pentru a da bine la TV se înșală amarnic. E greu tare de tot”, a povestit Cocuța, completată de colegul și prietenul ei. „Totul e greu, dar să ne găsim cazare și mâncare e superdificil. Cum să te duci la un om acasă și să îi zici să te lase să dormi cu el în casă? Ne e dor de haine curate”, spunea Bogdan Boantă când încă se afla în Sri Lanka.


Durerea mamei care își caută băiatul dispărut acum 45 de ani: „Mă rog la Dumnezeu să mi-l arate în vis, viu sau mort. Dar eu cred că nu e mort”

Citește mai multe despre bogdan boanta și Asia Express pe Libertatea.

Comentarii