Mergi direct la conținut »
Alessandra Stoicescu nu poate să stea departe de fiica ei nici măcar un minut. „Doarme între noi doi”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alessandra Stoicescu nu poate să stea departe de fiica ei nici măcar un minut. „Doarme între noi doi”

Alessandra Stoicescu nu poate să stea departe de fiica ei nici măcar un minut. „Doarme între noi doi”

Pentru că e nevoită să-și reia activitățile, dar nu se poate despărți de fiica ei, Alessandra Stoicescu o ia pe Sara cu ea cam peste tot unde merge! De altfel, asta și-a dorit prezentatoarea TV încă de când era însărcinată: să nu piardă nici un minut din viața copilei.

De Denisa Macovei,

Așa se face că Sara doarme cu părinții ei, iar ei fac cu rândul când e vorba s-o schimbe ori să stea cu ea. Angajarea unei bone n-a fost luată încă în calcul.

„Sara are o cameră imensă, minunată, în care pătuțul este foarte bun pe parcursul zilei. Doarme în el. Noaptea e altceva. Am stat noi și ne-am gândit și ne-a apucat plânsul… Eram în sarcină. Ne-am dat seama că nu avem cum să o lăsăm singură în patul ăla mare și am mai luat un pătuț lângă patul nostru, în care doarme. Dar mai avem și un baby-nest (n.r. – pătuț portabil) în care doarme între noi doi. Noi pe câte un colț și ea pe tot patul. Nu sunt încă pregătită să o las singură”, ne-a mărturisit prezentatoarea TV la evenimentul de rebrand-uire a unui magazin de mobilă, completând că tocmai din această cauză nu și-au dorit să angajeze nici o bonă.

Sandra a cerut sfaturi de creșterea copiilor de la o altă proaspătă mămică, Laura Cosoi

“M-am și mirat de mine, de fapt, ne-am mirat unul de celălalt. Noi am făcut totul împreună, nu avem bonă nici în momentul ăsta. Am plecat cu ea la munte, la mare și din nou la munte și ne-am mai dori un pic de mare. Nu sunt panicoasă, dar sunt foarte grijulie și încerc să o ascult. Copilul îți spune ce vrea, ce-l doare, trebuie doar să-l cunoști”, crede Sandra.

Nu se grăbește să slăbească. „Alăptez în continuare, deci nu pot să țin o dietă”

Știrista ne-a mărturisit că e de-a dreptul îndrăgostită de micuță și că în momentul de față trăiește cea mai frumoasă perioadă din toată viața ei. Din acest motiv, nu se gândește deloc la siluetă și nu se simte presată să slăbească, urmărind doar să poată alăpta cât mai mult, ca să-i fie bine Sarei.

„Mi-am dorit ca și copilul să primească tot ce are nevoie, s-a născut cu 3,500 kg și am fost foarte mulțumită. De acum, îmi reiau activitățile încet, încet. Alăptez în continuare, deci nu pot să țin o dietă, dar fac masaje cât de des pot. Am început și tratamentele corporale. Ce se poate. Pe unele nu ai voie să le faci decât după ce nu mai alăptezi”, ne-a mărturisit ea.

VIDEO: Grigore Alexandru

Close
Închide
  Close