MENIU CAUTĂ
10 Dec. 2013 11:05 , de Claudiu Petrisor

Alex Ceauşu a scăpat, ca prin urechile acului, de un atentat cu bomba în Turcia

Distribuie

Cunoscut pentru locatiile nu tocmai banale, de a regiza, acesta a hotărât ca unele dintre cele mai bune cadre sa fie trase in Turcia, mai precis in orasul Istanbul. Din cauza vremii nefavorabile, primele zile de filmat au fost compromise, iar in cele din urma s-au stabilit in piata Taksim , pe o strada arhi-populata. Cei doi s-au apucat de filmat, dar un telefon, din partea impresarului lui Naguale, le-a intrerupt activitatea. Acesta din urma ii sunase pentru a-i chema in tara, la un concert foarte important. După îndelungi rugăminti, Ovi si Alex si-au luat inima in dinti şi-au urcat in masina, cu destinatia România.

Ajuns acasa, regizorul nostru porneste televizorul, pentru a urmari stirile de peste zi. Stirea relatata, in acel moment, era despre un atentat cu bomba, din piata Taksim, locatia unde, cu putin timp, filmase cu artiştii. Tragicul eveniment s-a soldat cu moartea a 9 persoane si rănirea altor 300.

„Cristi Ochiu a fost îngerul nostru pazitor. Si acum, dupa 4 ani, cand imi reamintesc, ii multumesc pentru telefonul dat in acea zi. Daca as fi ales sa raman, in continuare, pentru a filma cu Naguale, probabil nu mai auzeati astazi de noi”, a povestit oarecum amuzat Alex Ceausu.

Alex Ceausu are un palmares bogat în ceea ce priveste realizarea de videoclipuri, atat pentru artisti romani cat si internationali, precum Tonny Cottura, Pachanga, Big Ali, Dj Sava, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Fly Project , Anna Lesko, Loredana sau BUG Mafia.

Comentarii