Mergi direct la conținut »
Alex Rodriguez acuzat din nou că a înșelat-o pe Jennifer Lopez. Cine este modelul Playboy care spune că a fost hărțuită de logodnicul cântăreței
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Rodriguez acuzat din nou că a înșelat-o pe Jennifer Lopez. Cine este modelul Playboy care spune că a fost hărțuită de logodnicul cântăreței

Alex Rodriguez acuzat din nou că a înșelat-o pe Jennifer Lopez. Cine este modelul Playboy care spune că a fost hărțuită de logodnicul cântăreței

După ce a fost acuzat de un fost coleg că o înșală pe Jennifer Lopez, la o zi după logodna celor doi, acum Alex Rodriguez este atacat si de un model Playboy britanic, care a povestit pentru The Sun cum a fost hărțuită de fostul jucător de baseball.

De Dragoș Tănase,

Zoe Gregory, în vârstă de 44 de ani, mamă a unui copil, a dezvăluit că Rodriguez i-a trimis mesaje prin care îi cerea favoruri sexuale, cu doar câteva săptămâni înainte de logodna lui cu Jennifer Lopez, potrivit thesun.co.uk.

Zoe Gregory (FOTO: Instagram)

Zoe Gregory (FOTO: Instagram)

Aceasta susține că totul a început anul trecut, în a doua zi de Crăciun, când a rugat-o insistent să se întâlnească între patru ochi. Mai mult, i-ar fi propus să aducă și o prietenă pentru o partidă de sex în trei.

„J.Lo. este minunată și nu merită asta. În timp ce se pregătea să o ceară de nevastă, îmi cerea mie filmări nud și îmi cerea să facem sex și să aranjez o partidă cu alte fete”, a declarat fotomodelul britanic, care acum e antrenor de fitness, pentru sursa citată.

Greogory spune că A-Rod, așa cum mai este cunoscut Rodriguez, a copleșit-o cu complimente referitoare la silueta ei voluptoasă și a rugat-o să îi trimită videoclipuri senzuale, așa cum făcea și el.

„Te gândești la trei nume de fete pe care să le aduci pentru noi?”, sună unul dintre mesajele trimise pe WhatsApp, după cum a declarat fotomodelul, care susține că acesta  i-ar fi trimis via SMS și o fotografie cu el nud. „Era ca un câine în călduri. Se comporta ca un adolescent excitat și disperat”, a adăugat Zoe Gregory.

E adevărat că ulterior mesajele sale au încetat, mai precis după data de 22 ianuarie 2019, dar Zoe o compătimește acum pe artista latino.

„J.Lo trebuie să se trezească la realitate. Îmi pare rău pentru ea și nu cred că este corect ce se întâmplă”, a spus ea.

Primele acuzații de infidelitate au apărut la o zi după logodna celor doi, când un fost coleg al lui A-Rod, Jose Canseco, a transmis printr-un mesaj pe contul lui de Twitter că Alex Rodriguez a înșelat-o pe Lopez cu fosta lui soție, Jessica.

„Privind logodna lui J-Lo cu Alex Rodriguez, oare ea ştie că el a înşelat-o cu fosta mea soţie, Jessica? Săraca fată (Jennifer Lopez – n.r.) nu are nicio idee cine este el (Alex Rodriguez – n.r.) cu adevărat“, scria, atunci, Canseco.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit, la începutul acestei luni, după doi ani de relație. Cei doi au făcut anunțul despre fericitul eveniment din viața lor printr-o fotografie postată pe conturile lor de Instagram. Vezi aici cum arată inelul de logodnă în valoare de 3,5 milioane de lire sterline!

FOTO – epa


Citeşte şi: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost felicitați de Barack Obama pentru logodnă. Ce mesaj le-a transmis fostul președinte


 

Close
Închide
  Close