Mergi direct la conținut »
Alexandra Dinu, despre mutarea în America. "Au fost doi ani în care am anulat tot, iar la finalul lor m-am regăsit foarte obosită și confuză"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alexandra Dinu, despre mutarea în America. "Au fost doi ani în care am anulat tot, iar la finalul lor m-am regăsit foarte obosită și confuză"

Alexandra Dinu, despre mutarea în America. „Au fost doi ani în care am anulat tot, iar la finalul lor m-am regăsit foarte obosită și confuză”

Alexandra Dinu a vorbit despre viața sa de acum într-un interviu acordat revistei Elle.

De Dana Aramă,

Alexandra Dinu este una dintre româncele care au reușit să se impună ca actriță și dincolo de granițele țării. De altfel, frumoasa blondă a fost invitată la festivalul de Film de la Cannes de anul acesta.

Alexandra Dinu, care a fost căsătorită cu fostul fotbalist Adian Mutu, este mamă unui băiețel, Mario, rezultat din acest mariaj.

Vedeta a făcut furori în Italia, iar acum se bucură de o carieră înfloritoare și la Los Angeles.

În interviul acordat ediției din luna octombrie a revistei Elle, Alexandra Dinu a dezvăluit ce anume a determinat-o să se mute în America.

 „La un moment dat, am simțit că îmi doresc o schimbare – noi provocări, oportunități și experiente. Căutam, într-un mod sau altul, o renaștere după ce trecusem printr-o perioadă foarte grea. Fiul meu, Mario, suferise două operații la inima, timp în care i-am acordat toata atenția.

Au fost doi ani în care am anulat tot, iar la finalul lor m-am regăsit foarte obosită și confuză. Am fost întotdeauna adepta schimbărilor și orice schimbare este o evoluție pentru mine. Nu am plecat în America în căutarea rolului vieții. Acesta poate veni de oriunde. Poți să locuiești in România sau în Europa, acum în cinematografie nu mai există granițe. Mutarea la Los Angeles este pur și simplu o nouă etapă din viața mea”, a spus Alexandra Dinu.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

Fosta parteneră de viață a lui Adrian Mutu a comentat și despre viața sa personală.

„Am învățat din greșelile mele și din relațiile mele și fiecare etapă m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să înțeleg cine sunt si ce îmi doresc. Acum sunt într-o relație de trei ani de zile și în momentul acesta sunt fericită”, a afirmat ea.

Mai multe pe www.elle.ro


Citește și: VIDEO&FOTO REPORTAJ| Gardul unei grădinițe din Ploiești care atrage toate privirile: ”Nu ai nevoie de bani mulți să faci ceva frumos”


 

Close
Închide
  Close