MENIU CAUTĂ
10 Feb. 2014 05:00 , de Dana Aramă

ALEXANDRA HARRA a ajuns în cătuşe! Vezi cu ce a ÎNCĂLCAT LEGEA bomba sexy!

Distribuie

Potrivit www.ziarulring.ro, Alexandra Harra a ieşit cu un grup de amice la un restaurant din New York. După cină, fiica vizionarei Carmen Harra a vrut să se laude cu maşina ei, Mercedes CLS 500, şi a început o cursă nebună pe străzi. Din păcate, voluptuoasa blondă a ajuns în cătuşe, în ciuda încercărilor ei de a miza pe atuurile fizice doar-doar îi convige pe agenţi să o ierte.
„Ignorând amenzile anterioare pentru viteză, am condus maşina ca un pilot de curse. Sunt expertă în slalom printre maşini, dar şi veterană în a fi prinsă de poliţie în astfel de situaţii”, a povestit bomba sexy.
„La 166 km/h (limita legală pe acea porţiune de drum este de 90 km/h), am fost trasă pe dreapta de o maşină de poliţie camuflată în trafic. Prima reacţie a fost să impresionez cu lacrimi şi să mă ierte. Dar cum cei doi poliţişti erau foarte drăguţi, am încercat să-i seduc pentru a scăpa de amendă. Fiind sigură că abordarea mea va avea rezultate, i-am făcut ochi dulci celui cu păr ondulat în timp ce-i explicam nevoia de viteză, arătându-mi sânii ca să-i poată vedea mai bine. Planul a eşuat lamentabil. Am fost poftită să cobor şi mi s-au pus cătuşele. Poliţistul cel chipeş nu a fost convins de atuurile mele feminine”, a adăugat ea.
„Mă obseda un singur lucru: mama mă va ucide, dezmoşteni şi deporta! Inima îmi bătea puternic, gândindu-mă cum să-mi folosesc singurul apel telefonic legal să-i spun mamei. Mi s-a pus un nod în gât şi tremuram de frică…”, a mai spus Alexandra Harra.
Din fericire pentru ea, Alexandra Harra a scăpat într-un final doar cu un avertisment.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comentarii