De Denisa Macovei,

„Micuța Picasso”, în vârstă de 33 de ani, este din 2014 soția designerului de origine ucraineană Dimitry Tcharfas, iar din 2015 e mama unei fetițe, Tevva, alintată Tevvi. Viața Alexandrei și a familiei sale se derulează 100% în America, însă parte din inima pictoriței-minune e clar în România. Tânăra își îndrăgește țara natală, iar de când a devenit mamă, a decis ca și fiica ei să cunoască frumusețile României și tradițiile locului, așa că, începând de anul acesta, o aduce peste vară la rudele de aici.

Alexandra, Dimitry și Tevvi sunt deja de luni bune pe meleaguri românești, împărțindu-se în principalele zone ale țării noastre, pentru ca micuța să vadă și munții, dar să se și bronzeze pe litoralul românesc și mai ales să cunoască Capitala. De pe harta vacanței lor nu a lipsit nici Moldova, unde s-a născut Alexandra și unde s-a întors, la bunici, ori de câte ori a avut ocazia. Până în momentul de față, fetița s-a arătat extrem de încântată de România.

A fost nașă de botez pentru fiica lui Bujor Sion

În timpul vacanței românești, Alexandra Nechita a fost și nașă! Pictorița și soțul ei au botezat-o pe fiica lui Bujor Sion, copilul de suflet al fostului președinte Ion Iliescu și tatăl vitreg al creatoarei de modă Maria Marinescu. Bujor Sion este cel care a crescut-o pe Maria, după ce mama ei, actrița Ioana Pavelescu, s-a despărțit de Ion Marinescu și și-a refăcut viața alături de Sion. Între timp, și acest mariaj s-a destrămat, iar acum, Sion este însurat cu altă femeie, Laura, mult mai tânără decât el, care i-a dăruit o fetiță.

Citeşte şi:

Florin Piersic Jr., implicat într-o bătaie ca în filme alături de Ionut Iftimoaie și Alexandru Lungu

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor