MENIU CAUTĂ

Alexia Eram, amănunte despre mutarea la Londra. „E singurul dezavantaj” | FOTO

Distribuie

Alexia Eram se pregătește să plece la studii în Marea Britanie, dar până atunci nu stă degeaba.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, va pleca la studii în străinate. În toamna acestui an, Alexia Eram va ajunge în Marea Britanie. Însă, până atunci, tânăra și-a făcut vlog și este foarte mândră de acest lucru.

Despre vlog-ul ei, despre plecarea în Marea Britanie, dar și despre iubitul ei, Mario Fresh, a făcut declarații Alexia Eram la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.


„Am un vlog de două zile. Aș vrea să postez o dată la două zile. Primul vlog a fost de la Neversea. Vreau să fac vlog despre mai multe lucruri. În august e ziua mea, majoratul. Fac 18 ani. În septembrie merg la Londra.

Mario e aici cu mine, mă susține. Apare și el în vlog, n-o să apară în fiecare vlog. O să fac și cu fratele meu, cu toată lumea. Mario rămâne aici, în România.

La Londra o să stau într-un cămin și o să fac naveta în fiecare zi. Fac cam jumătate de oră cu trenul. E singurul dezavantaj. Vreau să vin acasă o dată la două săptămâni”, a spus Alexia Eram.


Citește și: EXCLUSIV/Frații suspectați că au comis crimele de la fabrica de ciment au vorbit cu reporterul Libertatea: ”Suntem nevinovați, găsiți adevărații criminali” – VIDEO&FOTO


 

Citește mai multe despre alexia eram, mario fresh, proiecte, studii și vlog pe Libertatea.

Comentarii