Mergi direct la conținut »
Amalia Năstase a făcut anunțul trist. Fosta soție a lui Ilie Năstase este disperată | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Amalia Năstase a făcut anunțul trist. Fosta soție a lui Ilie Năstase este disperată | FOTO

Fosta soție a jucătorului de tenis Ilie Năstase, Amalia, a făcut un apel disperat la prietenii săi virtuali, după ce cățelul familiei s-a pierdut.

De Dana Aramă,

Amalia Năstase, care a fost căsătorită ani buni cu marele campion la tenis Ilie Năstase, este disperată. Vedeta și-a pierdut cățelul și a făcut apel la prietenii ei virtuali pentru a găsi patrupedul.

Amalia Năstase este cu atât mai disperată de pierderea cățelului cu cât cei trei copii ai săi plâng încontinuu după acesta.

„A dispărut cățelul nostru, Lola ? V[ rog să ne ajutați să o găsim. E mai mare decât era în poze, dar poate cineva o recunoaște. Era în cușca ei pe la 9.30 aseară și de dimineață a dispărut. Poartă curții era încuiată, dar bănuiesc că a sărit cineva gardul și a luat-o sau nu știu ce să spun… stăm pe lângă Taverna Sârbului. Dacă puteți să dați share, poate o găsim pe Lola după care plâng de azi dimineață copiii. Este vaccinată, are cip, e castrată, e maidaneză”, a anunțat Amalia Năstase pe contul său de pe o rețea de socializare.


Citește și: VIDEO / Psiholog, despre iubita lui Dragnea: Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui


 

Close
Închide
  Close