Mergi direct la conținut »
Amănuntul care le-a sărit tuturor în ochi la nunta Adelinei Pestrițu. Mireasa a primit numeroase critici Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Amănuntul care le-a sărit tuturor în ochi la nunta Adelinei Pestrițu. Mireasa a primit numeroase critici

Amănuntul care le-a sărit tuturor în ochi la nunta Adelinei Pestrițu. Mireasa a primit numeroase critici

La nunta Adelinei Pestrițu, fanii au fost pe fază și au observat imediat un detaliu despre care au comentat pe rețelele de socializare.

De Dana Aramă,

Cununia religioasă a Adelinei Pestrițu are loc la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Calea Dorobantilor.

Apariția în prima rochie de mireasă a Adelinei Pestrițu a atrs imediat atenția. Fanii au fost pe fază și au obervat imediat un amănunt. Roochia cu bretele a Adelinei Pestrițu a lăsat la vedere tatuajele acesteia.

„Tatuajele strică tot aspectul. Degeaba este rochia superbă dacă ești plină de tatuaje”, „Rochia e drăguță, dar de la cineva preocupat de modă mă așteptam la ceva mult mai original. Tatuajele, nsă, strică foarte mult. Dau un aspect grosolan. O masculinizează. Tatuajele transmis ceva, au impact vizual. În cazul ăsta par făcute sub impulsul momentului”, au comentat internauții.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil cu Virgil Șteblea la începutul lunii iulie 2019. Cei doi fac nunta în data de 20 iulie. Cuplul are împreună o fetiță care se numește Zenaida Maria.

La nunta ei, Adelina Pestrițu poartă două rochii de mireasă. Prima rochie purtată de vedetă a fost una stil prințesă, în care bruneta a arătat super. Mireasa a ales un buchet de mireasă inedit, format din cale de culoare grena.

Pentru cununia lor religioasă, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ales verighete bătute cu diamante.

FOTO: Sorin Cioponea

Close
Închide
  Close