Mergi direct la conținut »
AMINTIRI DIN COPILĂRIE/ Andreea Marin a plecat în căutarea unui tărâm de basm: “Mi-am învățat lecția!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > AMINTIRI DIN COPILĂRIE/ Andreea Marin a plecat în căutarea unui tărâm de basm: “Mi-am învățat lecția!”

AMINTIRI DIN COPILĂRIE/ Andreea Marin a plecat în căutarea unui tărâm de basm: “Mi-am învățat lecția!”

Andreea Marin a pornit în copilărie în căutarea unui tărâm de basm. Vedeta era convinsă de existența acestuia și astfel a ajuns pe marginea unei gropi, pericolul fiind iminent. Prin urmare, întâlnirea cu tatăl ei a avut urmări neașteptate.

Andreea Marin a fost protagonista unei năzbâtii pe care părinții ei nu au uitat-o prea ușor. Fără să dea detalii despre expediție, copila a plecat de acasă în căutarea unui loc magic, despre care aflase dintr-o carte.

Cea mai mare năzbâtie a fost că am luat-o pe Răpănoasa, așa se numea păpușa mea, pe care o chinuiam atât de mult, îi chinuiam părul, o pupam toată ziua – și am plecat departe de casă în căutarea unui tărâm de poveste, de care aflasem chiar dintr-un basm și credeam în existența lui”, ne-a povestit fosta Zână a surprizelor, alint pe care l-a căpătat în urma emisiunii de succes “Surprize-Surprize”, prezentată mulți ani la TVR.

În drumul ei, vedeta a avut norocul sau ghinionul să intre în colimatorul părintelui său. Acesta a tras o adevărată spaimă în momentul în care și-a văzut fiica pe marginea unei gropi.

“Tatăl meu, inginer constructor, s-a trezit că îl bate pe umăr un muncitor din echipa lui. Ei erau pe fundul unei gropi mari, urma să se clădească un bloc acolo și cineva i-a făcut semn, bătându-l pe umăr și i-a spus că sus, pe marginea <, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

“Toți copiii eram sărbătoriți în aceeași zi!”

Cu această ocazie, fosta prezentatoare TV și-a amintit despre bucuria imensă pe care o trăia în fiecare an de ziua internațională a copilului.

Fiecare zi de 1 iunie era o bucurie pentru noi. Cred că bucuriile ni le facem singuri, pentru că atât de mult ne autosugestionam că e ziua noastră și a tuturor copiilor din întreaga lume, încât nu exista parcă bucurie mai mare. Era mai frumos decât atunci când era ziua fiecăruia dintre noi. Cu toții eram sărbătoriți în aceeași zi”, ne-a spus Andreea Marin.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Ea resimte din plin absența părinților. De mică, a învățat să aprecieze fiecare lucru primit. “Pur și simplu prin faptul că ne erau alături și ne jucam împreună. La vremea aceea nu existau darurile costisitoare din ziua de astăzi, aveam o rochiță nouă o dată la nu știu cât timp, cred că de Crăciun o primeam și o uniformă nouă înainte de începerea școlii, toamna. Prețuiam altfel lucrurile”, a conchis vedeta.

Video: Cosmin Nistor

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV/Andreea Marin a vorbit despre problema pe care a avut-o fiica ei: “Violeta nu ar fi mers corect, dacă nu am fi acționat la timp”

 

Close
Închide
  Close