Mergi direct la conținut »
AMINTIRI DIN COPILĂRIE/ Teo Trandafir a crescut în curtea spitalului! “Părinții mei aveau repartizată acolo o locuință de serviciu”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > AMINTIRI DIN COPILĂRIE/ Teo Trandafir a crescut în curtea spitalului! “Părinții mei aveau repartizată acolo o locuință de serviciu”

AMINTIRI DIN COPILĂRIE/ Teo Trandafir a crescut în curtea spitalului! “Părinții mei aveau repartizată acolo o locuință de serviciu”

Teo Trandafir, amintiri din copilărie. Îndrăgita prezentatoare a emisiunii “Teo Show” de la Kanal D are de 1 iunie, Ziua Copilului, nu doar un prilej de a o sărbători pe Maia, fetița ei, ci și de a-și aminti de propria copilărie. Teo, pentru care drumul spre celebritate n-am fost ușor - a mărturisit că a vândut la tarabă, când a avut nevoie de bani, după facultate -, a povestit pentru Libertatea că a crescut prin curțile spitalelor, niște locuri nu tocmai frumoase, dar pe care a știut să le tranforme, cu imaginația specifică vârstei, în locuri de joacă minunate pentru ea și prietenii ei.

De Ana Maria Marinescu,

Teo Trandafir, amintiri din copilărie: îmbrăcată frumos, cu rochiță nouă, s-a urcat în vișin! Pedeapsa a venit imediat…

“Am multe amintiri frumoase, ca toți copiii. O întâmplare care îmi vine acum în minte s-a petrecut chiar în preajma zilei de 1 iunie. Îmi amintesc că mama m-a îmbrăcat frumos, mi-a pus dres alb și o rochiță extraordinară, ceea ce era destul de neobișnuit pentru zona în care stăteam, un sat destul de sărăcăcios, care avea un singur magazin comunal. Mama a făcut însă greșeala să se întoarcă în casă după poșetă. Eu am profitat de acest moment de neatenție al ei ca să mă urc în vișinul pe care, de altfel, îl știam pe dinafară. Când a strigat mama la mine, am coborât prin «culisare», ceea ce, evident, a dus la sfâșierea dresului și stricarea relațiilor cu mama, dar și la «împrietenirea» dintre palma ei și fundul meu”, a povestit Teo.

Copilăria mea s-a petrecut foarte mult în curtea spitalului unde părinții mei aveau repartizată o locuință de serviciu. Și veneau tot felul de copii, cărora le facilitam intrarea, ca să am cu cine să mă joc. O altă amintire dragă mie este legată de curtea Spitalului Fundeni, unde tata primise o locuința în căminul de nefamiliști. În curtea spitalului erau niște tuia uriași, printre care găsisem un fel de luminiș și unde noi, copiii, ne jucam de-a exploratorii pădurii. Treceau pe acolo tot felul de gângănii, pe care noi le vedeam căprioare, iepurași și alte animăluțe drăguțe. Imaginația unui copil nu cunoaște limite”, a rememorat cu drag, pentru Libertatea, vedeta de la Kanal D.


GALERIE FOTO/ Imagini de colecție de la prima petrecere a revistei VIVA! Cum arătau vedetele în anul 1999

Close
Închide
  Close