Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > AMINTIRILE ÎI CHINUIESC! Cătălin Botezatu, ÎN IPOSTAZE TANDRE alături de FOSTA LOGODNICĂ, ACUM CĂSĂTORITĂ, înainte de Revelion. FOTO

AMINTIRILE ÎI CHINUIESC! Cătălin Botezatu, ÎN IPOSTAZE TANDRE alături de FOSTA LOGODNICĂ, ACUM CĂSĂTORITĂ, înainte de Revelion. FOTO

Cum de Revelion, Cătălin Botezatu a ales să petreacă într-o locaţie exclusivistă din Roma, nu putea să nu dea ochii cu cea care i-a fost logodnică în urmă cu câţiva ani. Este vorba despre Valeria Marini, blonda cu care designerul a avut o relaţie înainte de Bianca Drăguşanu.

De Geo Berciu,

Acum, celebra actriţă, prezentatoare de televiziune, model şi designer este căsătorită, dar acest lucru nu a împiedicat-o să se întâlnească cu fostul iubit, ba chiar s-a lăsat fotografiată în ipostaze apropiate alături de acesta.

Celebră pentru voluptatea trupului său, blonda a pozat în 1996 pentru un calendar sexy, care s-a vândut în peste trei milioane de exemplare, record neegalat de atunci. De altfel, Valeria Marini a declarat că întotdeauna a mizat pe atuurile sale fizice. „Niciodată nu m-am ruşinat cu corpul meu şi mereu am ştiut că e singurul lucru care mă va ajuta să ajung cineva în viaţă. Da, poate am stat în patru labe în faţa multor bărbaţi, dar aceştia au plătit cu vârf şi îndesat. Pot spune că m-am folosit de sex şi, da, sunt bună la sex, dar dacă vreţi să mă condamnaţi pentru asta mă doare în cot!”, afirma ea, în urmă cu patru ani, în revista Qui.

De altfel, Cătălin Botezatu nu a dus lipsă de admiratoare de Revelion, el pozându-se în compania mai multor frumuseţi decoltate.

Close
Închide
  Close