Mergi direct la conținut »
Ana Maria Brânză își păstrează medaliile în podul casei. Doar câteva persoane au acces la ele!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ana Maria Brânză își păstrează medaliile în podul casei. Doar câteva persoane au acces la ele!

Pasionată de scrimă, Ana Maria Brânză pornește în fiecare competiție cu gândul de a fi cea mai bună. Are în palmares multe titluri importante, însă nu face paradă cu ele. Le păstrează în podul casei, iar la ele au acces doar câteva persoane.

De Andreea Romaniuc Archip,

Ana Maria Brânză nu și-a inventariat medaliile câștigate de-a lungul timpului la Jocuri Olimpice și la campionate mondiale sau europene. Îi sunt însă dragi și luptă pentru a-și completa colecția personală.

„Nu știu câte sunt la număr, pentru că întotdeauna m-a interesat următoarea medalie. Au un loc special în podul casei, în mansardă”, a declarat, pentru Libertatea, Ana Maria Brânză.

Ana Maria Brânză

Sportiva ne-a explicat motivul pentru care nu le ține la vedere, prin casă. „Am cumva senzația că dacă trăiești cu toate trofeele pe pereți, ajungi și tu într-o bună zi să-ți spui «Da, sunt un campion, da, sunt cu adevărat bun» și atunci, te plafonezi. Tocmai de aceea, pentru mine, cea mai importantă medalie este întotdeauna următoarea”, a precizat ea.

„Le vedem eu, soțul meu, mama și cam atât. Și vizitatorii, dacă insistă foarte mult”

Campioana de 34 de ani ne-a mărturisit că doar câteva persoane au acces la „zestrea” ei de la mansardă. „Eu, soțul meu, mama și cam atât. Și vizitatorii, dacă insistă foarte mult. Dacă sunt copii care vin la noi în vizită, lor le arăt întotdeauna, pentru că mă gândesc că îi pot inspira cumva. Până la urmă, eu sunt doar un copil care și-a dorit foarte mult și care a reușit. Și dacă eu am reușit, cu siguranță orice copil își poate atinge cel mai măreț vis”, e convinsă Ana Maria Brânză.

Video: Bogdan Sorocan

Close
Închide
  Close