MENIU CAUTĂ

Anamaria Prodan, în cea mai așteptată fotografie de familie. „Poza asta duce cu gândul la un nou reality show”

Distribuie

Prietenii virtuali ai impresarei Anamaria Prodan au avut parte de o surpriză extrem de plăcută din partea acesteaia. Vedeta publicat o fotografie în care apare alături de toți cei patru copii ai săi.

Anamaria Prodan a dat publicității o imagine cum nu postează prea des. În fotografia respectivă, impresara Anamaria Prodan apare în compania celor patru copii ai ei și ai antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf: Rebecca, Sarah, Luca și Reghe Junior.

„Copiii mei minunați. Îmi iubesc viața. Copii perfecți. Familie perfectă”, a precizat Anamaria Prodamn în dreptul fotografiei.

„Cea mai frumoasă familie și niște copii frumoși și deștepți ca părinții lor”, „Superbă familie”, „cea mai frumoasă familie, vă ador!”, „Wow, ce familie frumoasă! Să fiți sănătoși și totdeauna uniți”, „Poza asta duce cu gândul la  un nou reality show”, „Ar fi timpul, Anamaria Prodan! De ani de zile lumea așteaptă un nou reality”, „O familie foarte frumoasă”, „Să fiți sănătoși și fericiți, aveți și motive! O familie frumoasă!”, sunt mesajele pe care Anamaria Prodan le-a primit în mediul online.

Celebra impresară este mama a două fete, Rebecca, de 18 ani, și Sarah, de 16 ani, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul pe care  îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Cu ani în urmă, Anamaria Prodan și familia sa au fost protagoniștii unui reality show care a prins foarte bine la public.


Citește și: EXCLUSIV/ Prizonieri în Iad. Am petrecut o zi la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, printre medici și pacienți (VIDEO)


 

Citește mai multe despre Copii, Familie și reality-show pe Libertatea.

Comentarii