MENIU CAUTĂ

Anamaria Prodan, criticată după ce s-a afișat în costum de baie la plajă. „Doliul a apus în fața banilor și a răsfățului”

Distribuie

Anamaria Prodan s-a fotografiat în costum de baie, în vacanța pe care o petrece în Grecia. Cei care au văzut-o au reacționat imediat.

Impresara Anamaria Prodan se află în vacanță în Thassos, Grecia, acolo unde l-a și cununat, în weekend, pe fotbalistul Alex Bourceanu.

Vedeta profită din plin de vacanța din Grecia pentru a se relaxa la plajă, acolo unde s-a și fotografiat în costum de baie.

Îmbrăcată într-un costum de baie din două bucăți, de culoare aurie, Anamaria Prodan arată impecabil, formele sale apetisante atrăgând atenția ca un magnet.


După ce impresara a postat imagini cu ea la plajă pe contul său de socializare, reacțiile celor care o umăresc în mediul virtual nu au întârziat să apară.

„Trup de zeiță”, „Super femeie…”, „Ești superbă”, „Frumoasă maxim”, „Sexy lady”, „Nemaipomenita Ana. Complimente”, i-au transmis cei mai mul’i dintre internauți.

Au existat însă și internauți care au reacționat vehement după ce Anamaria Prodan s-a afișat în costum de baie, deși nu au trecut decât câteva luni de la moartea mamei sale, interpreta de muzică populară Ionela Prodan.

„Mda ce să zic… Doliul a apus în fața banilor și a răsfățului personal, nici 6 luni nu au trecut de când… Da’ fiica stă întinsă pe plajă, foarte frumos ?„, este un alt mesaj primit de Anamaria Prodan.


Citește și: VIDEO/Silvia Dumitrache, activistă româncă în Italia, cunoaște bine poveștile femeilor venite la muncă și durerile ”orfanilor albi”. ”Nu știu mesaj mai dramatic decât al unui copil care se sinucide”


 

Citește mai multe despre costum de baie, critici, doliu și reacții pe Libertatea.

Comentarii