MENIU CAUTĂ
19 Mar. 2013 15:51 , de Geo Berciu

Anamaria Prodan, însărcinată în aproape două luni: „Lui Reghe i-au dat lacrimile când a aflat că sunt gravidă”

Distribuie

Laurenţiu Reghecampf este în al nouălea cer de fericire, după ce soţia lui, Anamaria Prodan i-a confirmat că vor deveni părinţi din nou. "Lui Reghe i-au dat lacrimile când a aflat că sunt gravidă", a dezvăluit Anamaria Prodan în emisiunea "Acces Direct", care a mai povestit că echipa de filmare a reality-show-ului ei a aflat înaintea soţului minunata veste.

„Nu mă aşteptam să rămân însărcinată atât repede. Oricum, vreau să fie frumos, să fie sănătos, aşa cum trebuie. Nu am nici o poftă specială, gust puţin din toate. La 40 de ani şi ceva, e cam greu…Naşterea va avea loc prin cezariană, eu nu mai pot să nasc normal”, a mai mărturisit vedeta. Dorinţa lor cea mai mare, a ei şi a lui Laurenţiu Reghecampf este ca viitorul lor copil să fie o fetiţă, dorinţă pe care antrenorul Stelei o are încă de anul trecut.

Anamaria Prodan îşi doreşte mulţi copii

Într-un interviu acordat la începutul anului, Anamaria Prodan a recunoscut că visul ei este să aibă mulţi copii ştiind că acest lucru o va menţine tânără.

„Eu aş face copii întotdeauna. Pentru că eu cred că rolul unei femei pe pământul ăsta este să facă copii şi aceasta este de fapt avuţia unei familii. Asta este ce lăsăm în urma. Că banii…se alege praful de bogăţie, de orice… Ar fi superb să se întâmple. Dacă Dumnezeu vrea să se întâmple, eu aştept cu nerăbdare, pentru că şi pe Bebe mi l-a dăruit Dumnezeu după 11 ani. Iar la vârsta mea, cred că să mai am încă o fetiţă sau încă un băiat, aş mai întineri încă 10 ani”, a declarat ea.

Anamaria are două fete din prima căsătorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu: Rebecca, născută în 1999, şi Sarah, născută in 2000.

S-a căsătorit cu fotbalistul Laurenţiu Aurelian Reghecampf în iunie 2008 în Las Vegas. Viaţa i-a adus din nou împreună după 13  ani în care nu se mai văzuseră şi nu-şi mai vorbiseră deloc. Pe 31 august 2008 s-a născut băieţelul lor, Laurenţiu Junior. Luca, băieţelul din prima căsătorie a lui Laurenţiu, locuieşte în Germania alături de mama lui.

Citește mai multe despre Anamaria Prodan pe Libertatea.

Comentarii