MENIU CAUTĂ
23 Iun. 2017 14:32

Anca Pop, remix la piesa „Loco Poco”. Plin de tinere ultra sexy | VIDEO

Distribuie

Anca Pop, remix "Loco Poco". Fetele își etalează toate atuurile fizice în noul clip.

Piesa Loco Poco', considerată de polonezi și de spanioli drept cea mai fierbinte piesă dance a verii, se ascultă acum și în cluburile din Ibiza. Un nou remix a fost lansat de curând, iar odată cu acesta și un video foarte sexy, filmat la Cannes în luna mai.

Anca Pop, care i-a fascinat pe asiatici,  a ales ca în acest clip apar doar dansatoarele sale, cele care i-au fost alături pe scenă și la show-ul Cosmic Cocktail, susținut de cântăreață la Macau.

Acestea apar în cadrul unei petreceri desfășurată în curtea unei vile de pe Coasta de Azur, dansând și etalându-și trupurile apetisante, pozând și flirtând cu camera de filmat.

Am fost invitată în luna mai să cânt la petrecerea Warner Music de la Cannes, iar atunci am filmat și acest clip pentru remix-ul Loco Poco'. Este o variantă produsă special pentru cluburi de cel mai bun producător Warner Music', declară Anca Pop.

Eu nu apar în acest clip. Le-am lăsat doar pe dansatoarele mele sexy să fie „loco poco”. Sunt o parte din fetele pe care le-am avut alături în show-ul Cosmic Cocktail de la Macau. Remix-ul se adresează mai ales cluburilor din Ibiza și prevăd o vară foarte agitată. De pe 30 iunie, piesa se va difuza pe Maxima FM, cel mai important radio dance din Spania, iar în iulie urmează primele show-uri în Spania și Polonia', adaugă Anca Pop.

Loco Poco' este o piesă compusă de Anca Pop, care se bucură de mare succes în Polonia, acolo unde a intrat în playlist-ul Radio Eska, cel mai important post de radio al țării.

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic două piese și a colaborat cu acesta pentru propria melodie, Jealous Monster', s-a facut remarcată în peisajul monden românesc în urmă cu doi ani, lansând piesele Free Love' și Supercool'.

În ultimii ani, cariera artistei a trecut granițele țării. Piesele sale au fost licențiate în mai multe țări din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioadă de timp, acolo.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii