Mergi direct la conținut »
Anca Sigartău, detalii despre bărbatul care i-a schimbat viața. S-au căsătorit în urmă cu cinci ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anca Sigartău, detalii despre bărbatul care i-a schimbat viața. S-au căsătorit în urmă cu cinci ani

Anca Sigartău, detalii despre bărbatul care i-a schimbat viața. S-au căsătorit în urmă cu cinci ani

Anca Sigartău este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. A reușit să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, deși a trecut prin momente grele de-alungul anilor. Acum, fosta concurentă de la Asia Express a vorbit pentru prima dată despre bărbatul din viața ei.

Anca Sigartău este invitată, alături de fiul ei, Teodor, fiica Sonia şi nepoata Anastasia, la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars.

Actriţa vorbeşte despre primul soţ, tatăl celor trei copii, apoi de al doilea, despre cum a plecat în America, despre boală şi, evident, despre bărbatul care îi este alături de cinci ani. „Sunt căsătorită de aproape cinci ani. Avem o relaţie normală. Mă respectă şi este un om care preţuieşte cărţile. Faptul că mergem împreună duminica la biserică, că împărtăşim aceleaşi valori, educaţia… Astea cred că sunt lucrurile cu adevărat importante: faptul că împărtăşim aceleaşi valori”, explică Anca Sigartău, potrivit Spynews.

Recent, Anca Sigartău şi fiul ei au participat la Asia Express și a vorbit despre experiența trăită. „La finalul acestei experiențe, aleg să mă uit la lucrurile frumoase, așa cum mi-am propus de la bun început. Nu mi-am propus să fiu perfectă, nici n-aveam cum cu vârsta și cu kilogramele mele. Judecând după șabloanele lumii în care trăiesc, vârstă și kilogramele se pare că sunt esențiale și suplinesc inteligența și educația. Deci, aș fi irosit un timp prețios: acela de a mă bucură de o experiență împreună cu băiatul meu. Bonusul pe care l-am primit însă a fost mult peste marele premiu: am descoperit în copilul meu un bărbat în toată puterea cuvântului. Un om onest, cu o inimă cât toată India, un om cu mult bun simţ, pe scurt, un om bun. Într-o lume plină de nesimțiți și lichele m-am bucurat de “ descoperirea” mea. Dincolo de probe, sfori, dormit pe jos, mizerie, oboseală, și competiție, pentru el a contat omul. Și cred că așa e frumos, chiar dacă lecțiile constante pe care ți le dă lumea în care trăiești sunt că șmecheria câștiga. Așadar, pentru noi, acesta este Marele câștig. Lecția omeniei, a educației și a bunului simț. Sper să fi lăsat în urmă o speranță oamenilor care ne-au urmărit: că se poate trece prin viață frumos și decent. Mulțumesc, Teodor. Așa cum ți-am șoptit când se deschidea cutia cu elefantul roșu, sunt mândră de tine! Cu toată dragostea, mama”, a scris Anca Sigartău pe Facebook, după ce a părăsit „Asia Express”.

Citește și

Ce filme și seriale vedem pe Netflix în luna mai: căței filozofi, bătrâni care întineresc și prostituate îndrăgostite

 

Close
Închide
  Close