Mergi direct la conținut »
Anca Țurcașiu și soțul ei i-au impresionat pe toți. "Cuplul perfect" | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anca Țurcașiu și soțul ei i-au impresionat pe toți. "Cuplul perfect" | FOTO

Anca Țurcașiu și soțul ei i-au impresionat pe toți. „Cuplul perfect” | FOTO

Anca Țurcașiu și partenerul ei de viață, Cristian Georgescu, au participat la Viva Party 2019. Cei doi formează cuplul perfect împreună, după cum au remarcat și fanii vedetei.

De Dana Aramă,

Miercuri seară, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu și-au făcut apariția la braț la evenimentul Viva Party 2019, organizat de revista Viva. Cei doi au atras toate privirile, arătând extraordinar de bine împreună. Pentru eveniment, Anca Țurcașiu a ales o rochie creată de Irina Schrotrter, de culoare verde , care i-a venit perfect, în timp ce partenerul ei de viață a fost pus la patru ace, la costum.

Zâmbitori și plini de energie, cei doi au fost de nedespărțit. Fanii artistei au fost extrem de încântați când au văzut fotografiile de la eveniment postate de aceasta pe contul de socializare și s-au întrecut în complimente.

„Verde crud. Așa ca noi…”, a notat Anca Țurcașiu în dreptul imaginilor.

„Cuplul perfect”, „Sunteți absolut superbi”, „Amândoi sunteți minunați”, „Frumoși amândoi”, „Sunteți atât de frumoși”, „Eleganți”, „Un cuplu minunat”, „Doi frumoși”, i-au complimentat fanii pe Anca Țurcașiu și soțul ei.

Cântăreața Anca Țurcașiu formează o familie cu medicul Cristian Georgescu de foarte mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai celor doi au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. La nuntă au participat 400 de invitați. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au un băiat pe nume Radu. Fiul vedetei a împlinit 20 de ani în ziua de 1 martie 2019.


Citește și:

Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)

Close
Închide
  Close