MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Anchetatorii vorbesc, ÎN PREMIERĂ, despre ce s-a întâmplat în NOAPTEA DISPARIŢIEI Elodiei! Vezi CU CE a fost ucisă avocata!

Distribuie

Comisarul şef Vasile Viorel, şeful anchetatorilor care lucrează la cazul Elodia Ghinescu a explicat de ce a ajuns singurul suspect, Cristian Cioacă, abia acum dupa gratii, la mai bine de cinci ani de la presupusul omor. Ultimele urme de sânge descoperite în apartamentul conjugal cu ajutorul unor dispozitive de ultimă generaţie conturează ceea ce s-a petrecut în acea noapte.

comisar sef„Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce înseamnă că după producerea decesului şi stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet şi un strat de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate, o urmă care ne-a dus la concluzia că a fost o cantitate apreciabilă de sânge, datorită mărimii pe care s-a întins. Aceste două lucruri ne-au determinat să credem că locul producerii crimei este în dormitor între pat şi perete”, a dezvăluit comisarul şef Vasile Viorel pentru stirileprotv.ro.

Cum a fost omorâtă Elodia

Aceleaşi urmele de sânge au fost indiciile care i-au convins pe acuzatori că poliţistul ar fi secţionat în baie trupul neînsufleţit al avocatei pe care l-a ascuns apoi. Investigatorii bănuiesc că arma crimei ar fi fost pistolul fostului poliţist.

„Este cert că a fost un obiect care a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze. Acum care obiect a fost nu putem aprecia cu certitudine. Poate fi cuţit, poate fi tocul pistolului, pistolul folosit ca obiect vulnerant, nu ca armă de foc”, a mai spus şeful anchetatorilor.

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) din Braşov a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, de la Poliţia din Argeş, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia, timp în care bărbatul a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţa electronică a avocatei.
Citeşte şi: TEORIE ŞOCANTĂ susţinută de anchetatori: Cioacă are profilul unui PSIHOPAT

Citește mai multe despre Elodia Ghinescu pe Libertatea.

Comentarii