Mergi direct la conținut »
Anda Adam, bombă sexy pe internet. Cum și-a etalat fundul și spatele gol | FOTO ÎN ARTICOL
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Anda Adam, bombă sexy pe internet. Cum și-a etalat fundul și spatele gol | FOTO ÎN ARTICOL

Au trecut aproape 7 luni de când a devenit mămică, însă Anda Adam se pare că nu a suferit nici un moment de pe urma kilogramelor în plus. Ea și-a revenit rapid după sarcină cu sport, iar acum etalează același corp care i-a înnebunit mereu pe fanii ei.

De Miruna Darcovici,

Anda Adam a apărut recent într-o emisiune TV îmbrăcată într-o costumație extrem de îndrăzneață, cu un decolteu care îi lăsa sânii la vedere, în mare parte. Pentru a face valuri în continuare, cântăreața s-a lăsat fotografiată în culise, într-o postură extrem de provocatoare: cu spatele la cameră, etalându-și fundul într-o pereche de colanți, dar și spatele dezgolit și bine definit.

anda adam sexy2Anda Adam a tras din greu la sală după ce a devenit mămică și a reușit să revină la formele ințiale.

Cântăreaţa a adus pe lume o fetiţă la începutul lunii decembrie a anului trecut și este cea mai fericită mămică din lume. Cântăreața și-a revenit spectaculos după sarcină, mai ales că nu luase prea mult în greutate și este fercită că s-a apucat din nou de sport.

Anda Adam şi soţul ei, Sorin, îşi doresc o familie numeroasă. La două zile după ce a născut-o pe Evelin, cântăreaţa a mărturisit că are de gând să mai facă un copil, în următorii doi ani. Vedeta s-a întors la muncă destul de repede, după naştere, încercând să se împartă cu succes între viața de mămică și carieră.

Close
Închide
  Close