Mergi direct la conținut »
Anda Adam dă cărțile pe față despre Exatlon România. "Eram păziți de oameni cu puști"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anda Adam dă cărțile pe față despre Exatlon România. "Eram păziți de oameni cu puști"

Anda Adam dă cărțile pe față despre Exatlon România. „Eram păziți de oameni cu puști”

Anda Adam a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre emisiunea concurs Exatlon România, la care a participat.

De Dana Aramă,

Cântăreața Anda Adam a participat la emisiunea Exatlon România și a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Anda Adam, care a fost prima eliminată din echipa Faimoșilor de la Exatlon România, a fost invitată în platoul unei emisiuni de la Kanal D, unde a oferit amănunte mai puțin știute despre ceea ce se întâmplă dincolo de ce se vede la TV.

„Această competiție este extrem de dură și grea, nu este cum se vede la televizor. Fiecare detaliu contează extrem de tare în competiția asta.  
   
 De când m-am întors am auzit foarte multe variante. Este mult mai rău decât se vede la televizor.

Noi avem o zonă limitată în care stăm, înconjurați de un gard uriaș și eram păziți de oameni cu puști. Acolo este ca un platou imens. Mâncăm exact ce s-a auzit. La 8 mâncăm un orez gol. Erau zile în care nu primeam fructe la prânz, primeam abia după 12 ore masa de seară. Seara aveam orez fiert cu linte sau năut.  

De dormit chiar acolo am dormit. Ion nu putea să doarmă noaptea, dar nu ne privea. Totul este extrem de strict acolo. Nu aveam voie să știm nici măcar cât este ora. Nu aveau voie să ne spună cât este ceasul. Învățam să citim ceasul după soare”, a povestit Anda Adam.


Citește și: EXCLUSIV/Simona Halep, la un pas să dea cu piciorul unei sponsorizări de 2 milioane $! Ofertată de o companie americană


 

Close
Închide
  Close