Mergi direct la conținut »
Anda Adam știe secretul unei căsnicii fericite. A spus cum funcționează lucrurile în familia ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anda Adam știe secretul unei căsnicii fericite. A spus cum funcționează lucrurile în familia ei

Anda Adam știe secretul unei căsnicii fericite. A spus cum funcționează lucrurile în familia ei

Cântăreața Anda Adam a explicat care este secretul mariajului ei fericit cu Sorin Andrei. Vedeta a spus exact cum stau lucrurle în familia sa.

De Dana Aramă,

Artista este de părere că pentru a avea un mariaj fericit este foarte important ca partenerul să fie satisfăcut din punct de vedere culinar.

„Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri. Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt…

Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou”, a declarat Anda Adam, potrivit cancan.ro.

Anda Adam este prezentă pe scena muzicală din România din anul 1999. În vârstă de 38 de ani, artista are o carieră de succes în spate. În ceea ce privește viața personală, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei din anul 2015. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Evelin.


Citește și:

Pe urmele tatălui. Leo Iorga jr s-a lansat ca solist, în timp ce Leo Iorga senior e la tratament în Germania

 
 
Close
Close
Închide