De Denisa Macovei,

Nici pentru rolul lui Mișu din serialul de la PRO TV Andi Vasluianu nu a improvizat deloc. Și-a construit însă personajul într-un mod inedit: 50% este Andi cel de zi cu zi, iar cealaltă jumătate este alcătuită din tipologia a trei profesori care i-au marcat viața.

„În general, când primesc un proiect, textul este biblia, nu improvizez. Din text, încă de la prima vedere, «iese» caracterul personajul. Evident, sunt și eu foarte mult în treaba asta, dar dacă ar fi să zic cinstit, cred că mai degrabă am încercat să conturez un profesor pe care mi l-aș fi dorit eu la școală. Mișu e o mixtură, pentru că au fost vreo trei profesori în viața mea care m-au marcat. Tocmai datorită libertății pe care o aveau și datorită umorului. Asta mie mi se pare al naibii de important la un profesor – și nu neapărat doar la un profesor, la oameni, în general. Umorul e al naibii de important. Dacă nu-l ai, nu ai nimic”, ne-a mărturisit actorul.

Nu-i place când se vede la TV

Cel mai mare critic al său, Andi recunoaște că nu se place deloc când se vede pe micul ecran și mereu are senzația că putea juca mai bine. În schimb, prestația colegilor o laudă: „Când mă văd pe mine nu-mi place, dar când mă uit la serial îmi place foarte mult, pentru că îmi plac copiii ăștia cu care joc și ce s-a întâmplat între noi, din a doua zi de filmare s-a creat o legătură foarte puternică. Ne-am adunat fără să ne propunem, iar când se întâmplă chimia asta nimic nu mai contează, toate lucrurile ies”.

VIDEO: George Capoianu / FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Rușine cu ea! Monica Bârlădeanu a traversat o perioadă grea, la începutul carierei. “În primă fază, nu te suporți. Te detești”

Aida Economu și-a câștigat greu rolul din “Profu”. “Am fost la patru probe din mai până la începutul lunii iulie”

VIDEO/ Firicel din “Las Fierbinți” a ajuns actor datorită lui Andi Vasluianu! Înainte de întâlnirea cu el, Cuzin Toma se visa “antrenor de box”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime