De Florian Gheorghe,

Datorită faptului că, în acestă perioadă veștile rele circulă mai repede decât cele bune, soliștii noștri în vogă cât și cei mai buni creatori de conținut au constituit o alianță fără precedent cu scopul de a fi mai aproape de fanii lor. Împreună vor genera un maraton unic de livestream-uri intitulat TikTok HomeBall, al cărui scop e să aducă mai mult zâmbet celor aflați acasă. Alături de cei sus menționați, va mai puteți distra și cu: Mira, JO, Magda, Matteo, AZA, Lino Golden, Mario Fresh, Lora, Sore, Keed (Șatra B.EN.Z.), Andreea Bălan, Liviu  Teodorescu, Nosfe, Speak, Nichole Cherry, Valentin Nucă ori Maximilian Ioan .

Artiștii momentului și-au propus să intre în contact prin muzică, sesiuni de interviuri și activități amuzante care pot fi puse în practică acasă în această perioadă de autoizolare. Cei care vor să se distreze la primul ”homeball” din România, să cânte alături de artistul preferat, să danseze pe cel mai tare mix, să afle cele mai cool lucruri despre creatorii de conținut în timp ce aceștia fac fitness, tutoriale sau gătesc, o pot face doar pe populara platformă de clipuri video. Unde pot interacționa cu aceștia online, prin comentarii. Maratonul de livestream-uri va începe de 3 aprilie,între 15.30 la 23.00


”Pentru că muzica unește suflete, vei putea asculta mai îndrăgite piese și vei învăța cele mai interesante lucruri despre starul tău preferat”, promit inițiatorii proiectului artistic comun, primul cu o participare așa mare organizat vreodată în industria muzicală românească.

Alex Velea și SmileyCiteşte şi:

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor