Mergi direct la conținut »
Andra nu îi dă niciodată locuri mamei sale în față, la concertele ei. „Nu mai pot cânta”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andra nu îi dă niciodată locuri mamei sale în față, la concertele ei. „Nu mai pot cânta”

Andra nu îi dă niciodată locuri mamei sale în față, la concertele ei. „Nu mai pot cânta”

Andra este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi. Vedeta a făcut o dezvăluire uimitoare despre mama ei, în cadrul unui interviu.

„O iubesc foarte mult pe mama, e omul care ne-a ținut legat pe toți, ne-a învățat să iubim, să fim oameni buni. Mama e icoana mea”, a povestit Andra. „Mamei îi dau locuri mai în spate, la Sala Palatului, la lojă. Nu pot să îi dau locuri în față pentru că nu mai pot cânta, mă apucă plânsul”, a mai completat ea.

Andra a spus în debutul emisiunii că este o persoană credincioasă, iar asta i se datorează foarte mult și lui Cătălin Măruță, soțul ei. „Prin intermediul lui Cătălin sunt mai credincioasă. Avem un părinte la care mergem des să vorbim, ne dă liniștea de care avem nevoie. Ne vorbește despre cum să ne găsim liniștea și pacea. E preotul care ne-a botezat și copiii. E ca și cum ai merge la psiholog.”,  a mai spus vedeta la Digi FM.

Recent, cunoscuta cântăreață a împlinit 18 ani de carieră și susține că singurul lucru pe care îl regretă este că nu petrece mai mult timp cu familia ei. „Au fost cu siguranță momente grele, dar astea sunt orele în care nu prea dormi, oboseala și faptul că nu mai ai neapărat timp liber. În momentul în care am devenit mamă, chiar că s-a risipit timpul meu liber. Deci dacă sufăr după ceva este după timp liber, dar probabil în acest timp aș face tot ceva legat de muncă”, a declarat Andra.

Citește și

INTERVIU EVENIMENT. Nicolae Rațiu, fiul lui Ion Rațiu, și-a pierdut speranța în PNȚ  și PNL și spune că partidele noi pot „să depășească PSD și ALDE” doar dacă fac „alianțe funcționale”

 

 

Close
Închide
  Close