Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andra și Cătălin Măruță, sărut pasional pe platourile de televiziune. "Cam ca la prima întâlnire" | FOTO

Andra și Cătălin Măruță, sărut pasional pe platourile de televiziune. „Cam ca la prima întâlnire” | FOTO

Andra și Cătălin Măruță se iubesc la fel ca la începutul relației lor. Cei doi au avut câteva momente de tandrețe în platoul emisiunii pe care Măruță o moderează la Pro TV.

De Dana Aramă,

Andra și Cătălin Măruță formează una dintre cele mai frumoase și mai unite familii din showbiz-ul românesc. Artista a fost invitată la emisiunea pe care partenerul ei de viață o moderează la Pro TV.

Cei doi au radiat de fericire unul în prezența celuilalt, dar și alături de cei doi copii ai lor.

Andra și Cătălin Măruță s-au întrecut în gesturi de tandrețe, ba chiar s-au sărutat pasional pe platourile de filmare.

„Zâmbete cochete și multă fericire. Cam ca la prima întâlnire… ♥️”, a sctris Cătălin Măruță în deptul imaginilor postate în mediul online.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.  Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.


Citește și:

Tânăra care a căzut prin geamul unui autobuz, în Ploieşti, a ratat Bac-ul. «Sper ca anul viitor să pot susține examenul»

Close
Închide
  Close