MENIU CAUTĂ

Andra – surpriză I wonder pentru artistă înainte de Cerbul de Aur

Distribuie

Chiar dacă iubita artistă și-a sărbătorit ziua de naștere pe 23 august, iwonder.ro, magazinul de surprize cu scop caritabil al Fundației Ringier i-a pregătit un cadou-surpriză! Iată reacția Andrei!

Echipa iwonder.ro a prins-o pe Andra pe picior de plecare spre Brașov, unde artista urmează să susțină un super-recital în cadrul Festivalului Cerbul de Aur. Momentul are o însemnătate aparte pentru artistă – ea revine pe scena acestui eveniment muzical de amploare după 13 ani!

Astfel, cadoul pregătit de iwonder.ro nu putea să vină într-un moment mai potrivit, bucuria surprizei oferindu-i artistei un binemeritat moment de relaxare!

Andra – Wonder Woman pentru o cauză caritabilă

Artista s-a bucurat să primească un cadou personalizat, pe măsura generozității și a implicării sale în proiectul iwonder.ro. Prin acest proiect, în schimbul unor cadouri speciale pentru cei dragi, primesc sprjin copiii grav bolnavi ale căror situații dificile ajung la Fundația Ringier.

Întreaga surpriză pentru Andra a fost construită în jurul personajului Wonder Woman, supereroină cu care se aseamănă și iubita artistă – face o mulțime de lucruri, excelează în tot ceea ce își propune și este generoasă cu cei care au nevoie. Detaliu esențial – face totul cu energie, iubire și zâmbetul pe buze! Ea a a aflat că surprizele bune, fac bine!

 

Comentarii