Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu artista. “Am crezut în Basme”

Andreea Bălan surprinde din nou. De data asta, artista lanseasă o nouă piesă, “Am crezut în Basme”, iar videoclipul este unul deosebit. Interpreta a scăpat de inhibiții și a renunțat la haine, alegând să poarte doar o pereche de jeanși.

De Livia Lixandru,

Într-unul dintre cadrele de câteva secunde ale teaserului, Andreea Bălan apare în clip alături de un bărbat misterios, într-o ipostază cum rar a mai fost văzută.

„Dragilor, acesta este teaser-ul noului videoclip “Am crezut în Basme” care se va lansa marți 26 mai. Abia aștept să îl vedeți și sper să vă placă ❤️”, a scris Andreea Bălan pe contul de socializare.

Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea în urmă cu patru luni

Au trecut patru luni de când Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea, însă artista nu plănuiește încă să își refacă viața. Vedeta a mărturisit că este prea curând să se gândească la un alt iubit.

„Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general.

Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani”, a spus artista în cel mai recent Vlogg.

Close
Închide
  Close