MENIU CAUTĂ

Andreea Bălan, despre cel de-al doilea copil. “Acum trei săptămâni mi-am dat seama de un lucru“

Distribuie

 Andreea Bălan, despre cel de-al doilea copil, după patru ani de relație cu George Burcea.  Cei doi au o fetiță, pe Ella, care le-a schimbat viața total.

„Abia acum am ajuns la un echilibru. Că, la început, te cunoşti, mai ai discuţii, mai ai ego-uri. Dar o relaţie nu există, pur şi simplu, la o relaţie se munceşte, se investeşti în ea timp, sentimente, emoţii…”, a spus Andreea Bălan , potrivit Ok! Magazine.

„Noi ne doream fiecare să avem copii, el de la 18 ani, eu de la 28. Şi, după ce ne-am găsit, am decis că nu avem timp de pierdut. După şase luni, am început să lucrăm la Ella, dar nu a venit imediat, a mai durat alte şase luni. Şi, până la urmă, s-a întâmplat în vacanţa din Cambodgia.”, a spus Andreea Bălan.

„Foarte scump! Iar acum trei săptămâni mi-am dat seama de un lucru: când am desfăcut ţarcul în care stătea Ella de la 6-7 luni şi l-am împachetat, am realizat că, de fapt, am închis şi o etapă din viaţa mea, care nu se va mai întoarce niciodată, indiferent dacă vom mai avea un copil sau vom mai avea zece”, a spus George Burcea, conform sursei citate.

Citește și

GSP: Ministrul sportului și-a angajat prietena de două ori la rând, ca să-i poată mări salariul în plin protest al oamenilor din sport!

Citește mai multe despre George Burcea pe Libertatea.

Comentarii