Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan pleacă în Canada, să cânte printre mese, în deschiderea maneliștilor Jean de la Craiova și Stelian Petcu!

Andreea Bălan pleacă în Canada, să cânte printre mese, în deschiderea maneliștilor Jean de la Craiova și Stelian Petcu!

Acasă, vedetă cu pretenții, Andreea Bălan e mai puțin cunoscută și solicitată decât maneliștii, în diaspora. Așa că va pleca să le cânte românilor din Canada nu ca star de show, ci... ca invitat în deschiderea lui Jean de la Craiova și a lui Stelian Petcu.

La finalul unui an greu, în care cea de-a doua sarcină și nașterea cu probleme – era să moară în urma unei complicații – au ținut-o departe de scenă luni bune, Andreea Bălan încearcă să recupereze la capitolul venituri și să mai amortizeze din pierderile financiare.

Blonda, care în București și prin țară face show-uri complexe, cu dansatoare și coregrafii complicate, a acceptat un job mărunt, dar bine remunerat, peste hotare.

Luna aceasta, ea cântă în Canada, nu pe vreo scenă mare, ci prin localuri, printre mese, pentru românii stabiliți acolo, cărora li s-a făcut dor de muzica de acasă. Și nu va fi starul spectacolului, ci va evolua înaintea adevăratelor vedete ale petrecerilor, maneliștii Jean de la Craiova și Stelian Petcu, care, spre deosebire de ea, fac deplasarea în formație completă, cu propriile trupe de acompaniament.

Chermezele au loc pe 8, 9 și 10 noiembrie, la Montreal, Hamilton și Kitchener, iar Andreei i s-a cerut, se pare, să interpreteze inclusiv piese din repertoriul Andre, pentru nostalgicii din diaspora.

Close
Închide
  Close