Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan, reacție dură despre ce se întâmplă la show-ul Asia Express. "Nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan, reacție dură despre ce se întâmplă la show-ul Asia Express. "Nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar"

Andreea Bălan, reacție dură despre ce se întâmplă la show-ul Asia Express. „Nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar”

Cântăreața Andreea Bălan s-a arătat neplăcut suprinsă de ce se întâmplă în cadrul show-ului Asia Express, diuzat de postul de televiziune Antena 1.

De Dana Aramă,

Andreea Bălan și-a spus foarte clar părerea despre ce i-a fost dat să vadă și să audă la emisiunea Asia Express. Artista a fost șocată  să audă concurente înjurând și făcându-și de râs partenerii.

„Mă uit la Asia Express România. Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări,
dar tare mă minunez de concurenți.

Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție dar:
-nu ai cum să înjuri femeie fiind, că un birjar și nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după; 
-nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo; 
-nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din Ro (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante ??. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv.

O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute ??‍♀️. De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension.
Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a comentat cântăreața în mediul online.

Citește și: Declarație halucinantă a purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Ilfov: “Patronul Spitalului, Consiliul Județean”! Libertatea dă cuvântul adevăratului patron, pacientele cusute de medicul cu diplomă falsă! AUDIO: „Sunt șocată!”

 

Close
Închide
  Close