MENIU CAUTĂ
07 Iun. 2017 12:15

Andreea Bănică, despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. „Asistenta nu a vrut să-l ia la spital”

Distribuie

Andreea Bănică, despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa.  Vedeta și-a amintit de moartea tatălui ei.

Andreea Bănică este mereu cu zâmbetul pe buze, dar în spatele acestui zâmbet se ascund adevărate drame.

Cântăreața, care este căsătorită cu Lucian Mitrea și care recent și-a botezat cel de-al doilea copil, băiețelul Noah, și-a pierdut ambii părinți cu ani în urmă.

Despre aceste tragedii a povestit artista în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Andreea Bănică, despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa.  „Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat”

 

„Tatăl meu a murit subit, probabil băuse ceva, s-a certat cu un vecin şi s-a lovit de o bordură. Asistenta nu a vrut să-l ia la spital fiindcă a spus că băuse. Nu am spus asta nimănui. Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat. Trăiesc cu impresia că ar fi putut să fie în viaţă”, a mărturisit Andreea Bănică în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

„Bunicul meu a murit la două-trei luni după ce a murit tata, a făcut atac cerebral. Mama a murit când eu eram pe scenă. Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit, m-a lăsat să-mi termin concertul, m-a luat deoparte, lumea trăgea de mine pentru autografe. În momentul acela m-a pufnit plânsul, m-au luat pe sus şi m-au dus la spital”, a mai spus Andreea Bănică.

Comentarii