Mergi direct la conținut »
Andreea Bănică și-a expus posteriorul. Dar ce replici a primit!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bănică și-a expus posteriorul. Dar ce replici a primit!

Andreea Bănică și-a expus posteriorul. Dar ce replici a primit!

Andreea Bănică a încins spiritele pe internet, acolo unde s-a afișat într-una dintre cele mai provocatoare ipostaze.

 

Aflată în vacanță, cântăreața Andreea Bănică a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care se află pe o terasă, în costum de baie, privind marea. Vedeta s-a lăsat fotografiată cu spatele, etalându-și posteriorul într-un bikini minuscul.


Imediat ce au văzut fotografia provocatoare cu Andreea Bănică, internauții s-au lansat cu comentarii.
„Arăți foarte bine, ești frumoasă, se vede asta ți îmbrăcată, dar exagerezi. Sincer, asta e prea de tot. Întrebarea e de ce oare cântărețe mari precum Monica Anghel sau Andra nu au poze pe Insta dacă tot e moda asta în fundul gol”, „Nu zic, ești frumoasă, arăți bine, dar un pic de clasă și rafinament își lipsește. scuză-mă, dar ești vulgară în poza asta”, „Acasă, în dormitor, se stă așa, nu la poze”, „Dacă tu și soțul tău acceptați să postați asemenea imagini… E puțin spus rușține”, „Atât ți-a mai rămas? Nu mai ai char nimic cu care să ieși în evidență?”, „Doamne, ești femeia perfectă!”,

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

„Parcă artiștii se plâng ca se caută senzații din viața lor personală și nu cea artistică? Oare le dă cineva motive?”, „Eu o felicit pe Andreea că are „curajul” să ne arate și nouă un pic din frumosul cu care Mama Natură a înzestrat-o!”, „Asta e poiză de o doamnă căsătorită și cu copii? Andreea Bănică, ai exagerat”, „Andra îmbrăcată până-n gât are 60-70.000 de like-uri și tu abia ai 10.000. Ar trebui să îți dea de gândit. Nu contestă nimeni că nu ești frumoasă, dar ești vulgară cu poza asta. Lumea s-a săturat de funduri goale”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care internauții i le-au transmis Andreei Bănică.

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. 

Citește și: Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!

 

Close
Închide
  Close