MENIU CAUTĂ
04 Apr. 2018 07:43

Andreea Bănică și-a scos alunița de pe față. Cum arată artista acum

Distribuie

Andreea Bănică și-a scos alunița de pe față și a publicat o imagine cu noua ei înfățișare. Recent, artista a luat o decizie radicală și le-a împărtășit fanilor de ce a hotărât asta.

 Andreea Bănică a dezvăluit pe blogul ei de ce a luat această decizie și cum a decurs întreaga procedură.

Andreea Banica și-a făcut primul selfie îb care apare fără celebra aluniță

„Da, celebra mea aluniță, fără de care nu-mi imaginam cum o să fiu. Dar, iată că a sosit și acest moment, am scos-o! Pentru mine nu s-a schimbat nimic. Cu sau fără aluniță, sunt aceeași! Nu mi-a fost ușor să iau această decizie și m-am consultat cu cei dragi din jurul mei, dar și cu specialiști în domeniu, desigur. Am decis să fac acest lucru din considerente medicale, pentru mine, indiferent de câte comentarii am primit, alunița nu a fost un complex.  Înainte de excizie am făcut, normal, o anestezie locală. (…) Procedura în sine a durat foarte puțin.  După îndepărtarea aluniței a trebuit să folosesc local o cremă și să nu fardez zona,” a scris Andreea Bănică.

Andreea Bănică este fidelă aceluiași bărbat de ani de zile. Recent, ea a mărturisit că a fost virgină și nu a fost niciodată tentată să-și înșele partenerul de viață.

Citește și

REPORTAJ-ANCHETĂ/ Nicușor Cucu din Vaslui, ”aspirator” de copile, din nepăsarea unor polițiști? (VIDEO&FOTO)

 

Citește mai multe despre alunita pe Libertatea.

Comentarii