MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 13:12

GALERIE FOTO| O româncă super-sexy face furori pe Instagram. Amenințată cu moartea, a fost obligată să blocheze peste 200.000 de urmăritori

Distribuie

Andreea Cristina Bolbea, o româncă stabilită în Statele Unite ale Americii, face furori pe Instagram și cu blogul ei. Datorită fotografiilor super-sexy pe care pe postează, Andreea a ajuns să aibă peste un milion de urmăritori pe Instagam

Dar celebritatea nu a venit fără probleme pentru frumoasa bucureșteancă. Ea povestește că a fost obligată să blocheze peste 200.000 de conturi care o urmăreau pe Instagram din cauza comentariilor răutăcioase, a amenințărilor pe care le primea și a hărțuitorilor.

Andreea Cristina Bolbea, care locuiește în Los Angeles și Las Vegas și este căsătorită cu fotbalistul american, Bryan Gaul, este o adevărată vedetă în Statele Unite. A pozat în Sports Illustrated, a apărut în reclame pentru Coca Cola și Sephora și a fost introdusă de Forbes în topul celor mai importanți influenceri.

Dar bloggerița, în vârstă de 30 de ani, a spus că odată devenită o persoană publică a devenit și o țintă a hărțuitorilor, având inclusiv persoane care au amenințat-o cu moartea, sau care au ajuns la locuința părinților ei.

De-a lungul anilor, Andreea a primit sute de comentarii înspăimântătoare.

Într-un caz, un bărbat care nu a putut fi identificat, i-a trimis sute de mailuri în care îi zicea că o iubește și chiar a mers la casa părinților ei și i-a lăsat pe scări mesaje cu numele ei. Un alt bărbat susține că are o relație cu ea, chiar dacă este căsătorită cu Gaul.

„Am blocat cel puțin 200.000 de persoane. Tot mai multe persoane mă urmăreau din motive complet greșite. Zilnic eram urmărită de 30-40 de bărbați noi și nu înțelegeam de ce. Eu dau sfaturi de machiaj și îngrijirea pielii”, a povestit românca. Ea a mai spus că primea mesaje în care i se spunea că este „o curvă” sau „o căutătoare de aur”. „Alți oameni îmi spun: ‘Ești o prostituată’, ‘sper să mori’, ‘sper ca pisica ta să moară’, sau îmi atacă soțul”, a mai declarat bloggerița.

Andreea spune că a devenit depresivă din cauza comentariilor răutăcioase, și-a închis contul timp de șase luni și apoi l-a făcut privat, dar a fost bombardată cu solicitări.

Acum profilul ei este public, dar oricine scrie mesaje nepotrivite este blocat pe loc.

Foto: Instagram


Citește și: Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii