MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2018 09:42

Andreea Esca, declarații neașteptate despre fiul ei. „Nu o să fiu o soacră complicată”

Distribuie

Andreea Esca a făcut declarații uimitoare despre fiul ei, Aris, a cărui zi de naștere a aniversat-o cu câteva zile în urmă.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca și-a sărbătorit fiul, Aris, în urmă cu câteva zile.

Cu această ocazie, vedeta de televiziune a oferit amănunte mai puțin cunoscute despre băiatul ei.

„De când s-a născut mi-a spus, pe rând, că vrea să ne căsătorim, dar știe că e imposibil pentru că sunt măritată, că femeile n-au inimă totuși (când nu am vrut să iau un câine de la țară ca să-l aduc în București) pentru că e acoperită de sâni, că visul lui este să respire sub apă și că nu-i convine că s-a măritat Emily Ratajkowski, că pusese ochii pe ea.

Mă invită la restaurant, când are bani de undeva, unde îmi spune că pot să comand tot ce vreau' și mi-a declarat că a fost cel mai fericit când am fost în vacanță, pe plajă, în Oman:). Când o să aibă mulți bani, mi-a oferit varianta de a sta tot timpul pe iahtul lui:))) și să am ce mașină vreau:)!

Pe urmă a completat: dar tu o să te plictisești, o să caut și ceva artiști că să fie niște petreceri :)))). Îl iubesc și îl recomand domnișoarelor care doresc să fie răsfățate pe viață! Doar să nu-l zorească prea tare și să nu-l deranjeze când doarme! Și desigur, să-l iubească la nebunie! Multumesc❤️! La mulți ani, My Lion King! PS. Nu o să fiu o soacră complicată:))))”, a mărturisit Andreea Esca pe contul ei de pe o rețea de socializare.

INFO

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. De ani de zile, aceasta se află la pupitrul principalului jurnal de știri de la Pro TV. Andreea Esca este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii: o fată care se numește Alexia și un băiat, Aris.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Mati, mărturii din infern. Bătrânii care au supraviețuit ascunși în casa lor albă. 'A început să bată vântul ca niciodată. Geamurile s-au spart și flăcările ne-au înconjurat…'


 

Citește mai multe despre aris și dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii