MENIU CAUTĂ
07 Aug. 2018 12:32

Andreea Mantea si Victor Slav, împreună la o emisiune. E pentru prima oară când fac asta la TV

Distribuie

În ediția de astăzi a show-ului “Cine-i Chefu’?”, difuzată la ora 16:00, la Kanal D, Victor Slav și Andreea Mantea fac echipă în bucătărie, concurând împotriva a două perechi experimentate în arta culinară.

Provocarea lansată de Chef Foa concurenților nu este deloc una ușoară, bărbații trebuie să gătească un preparat pe bază de carne de porc, Porc știr-fry, totul sub strictă supraveghere și sub indicațiile exacte ale partenerelor lor de echipă.

Vreau repede, vreau talent, să se vadă că ești as în bucătărie!', îi spune Andreea Mantea colegului de echipă de la Cine-i Chefu?'.

Andreea Mantea îl îndrumă pe Victor Slav pe întreagă durată a emisiunii, însă sub presiunea timpului și din cauza faptului că unele ingrediente se ascund' în bucătărie, echipă de vedete se vede pusă în situații limită. Astfel, la jurizare, atunci când partenerelor lor de emisiune trebuie să acorde punctaj pe nevăzute produsului final, Andreea Mantea exclamă cu părere de rău.

Am greșit! Ce am făcut aici? Doamne, Dumnezeule…', se miră vedetă, moment în care își pune mâinile în cap, la vederea farfuriilor.

În urmă cu aproape două luni, Andreea Mantea a refuzat propunerea lui chef Foa

În ediția de joi, 28 iunie, a show-ului pe care Andreea Mantea și Victor Slav îl moderau la Kanal D, au primit o propunere cu totul neașteptată de la chef Foa, care realizează o emisiune clinară la același post de televiziune. Acesta i-a invitat pe cei doi să participe la emisiunea lui.

„Vă provoc pe voi. Tu îi dai indicații lui, în casca. Tu, Victor, gătești, execuți indicațiile. Ce ziceți, vă băgați la ‘Cine-i chefu?', a spus Chef Foa.
Andreea Mantea a reacționat imediat:

„Nu ne băgăm pentru că ar trebui să fim un cuplu. Noi nu putem veni, la noi nu este cazul de un cuplu. Ferească Dumnezeu! Venim să mâncăm, să gustăm, dar nu participăm'.

 


Citește și: Dumitru Fărcaș a murit. A fost cel mai mare taragotist al României


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii