MENIU CAUTĂ
14 Oct. 2013 09:12

Andreea Marin a îmbrăcat rochii de 5.000 de euro pentru emisiunea de la TVR | FOTO

Distribuie

Emisiunea „Pretuieste viata” va fi live şi prezentatoarea va aduce în lumina reflectoarelor oameni deosebit de valorosi, dar foarte puţin cunoscuti de public. Aceste cazuri se vor împleti cu momente de divertisment de calitate. “Show-ul va avea explozie, emotie, bucurie de a trăi şi optimism, dar şi rezolvări de situaţii spectaculoase”, a declarat încântată vedeta.

Pentru filmarea spotului promo, Andreea Marin a purtat şase tinute extrem de elegante. Este vorba de sase rochii de cocktail, in culori diferite, al caror pret depaseste cumulat 5000 de euro. Pentru filmarile de la Palatul Stirbei, vedeta a ales patru tinute tip cocktail: o rochie galbenă din mătase tulle, pe un umăr, un model albastru deschis cu aplicatii tip Swarovski, o rochie roşie din mătase cu umerii goi şi un model albastru, pana la genunchi, cu aplicaţii de paiete cusute manual.

La filmarea de la Casa Vernescu, Andreea Marin a optat pentru o rochie spectaculoasa roz vintage, in croi tip sirena, cu trena si aplicatii de paiete stralucitoare. Pentru filmarea de studio fosta soţie a lui Ştefan Bănică a ales o rochie verde, din matase si dantela foarte fină.
Citeşte şi: „ANDREEA MARIN ŞI IULIA ALBU SE ATACĂ DIN CE ÎN CE MAI DUR! PE EA, ORICE ARATĂ IEFTIN!”

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii