MENIU CAUTĂ
06 Apr. 2013 17:12 , de Simona Josan

Andreea Marin a primit un BILEȚEL de la o mică ADMIRATOARE! Vezi ce i-a scris ”ZÂNEI”! FOTO

Distribuie

Caravana 'Din dragoste pentru femei', care face parte din proiectul 'Școala mamelor', a poposit zilele acestea la Craiova, unde Andreea Marin a fost întâmpinată călduros de oltence. Printre admiratoare s-a numărat și o fetiță care i-a dăruit idolului ei un bilețel cu multe inimioare și floricele.
'Pentru Andrea (sic), cu drag, Alexia', scrie pe bucățica de hârtie înmânată 'Zânei'.
Andreea a fost extrem de încântată de darul primit, chiar dacă micuța i-a greșit numele, pe care i l-a scris cu un singur 'e', și le-a arătat și fanilor ei de pe Facebook acest lucru.

Cine este Andreea Marin

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Din punct de vedere profesional, realizările „Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – L’Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”. La începutul lunii ianuarie 2013, Andreea Marin și Ștefan Bănică au anunțat pe Facebook că divorțează.

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii